Iskra
Vi Keeland
Po návrate z dovolenky som si z letiska omylom vzala cudzí kufor. Našla som v ňom drahé pánske topánky a značkové oblečenie. Zavolala som na číslo na visačke v nádeji, že pán Pracháč bude mať na revanš moju batožinu. A skutočne. Majiteľ hlbokého, zamatového hlasu si so mnou dohodol stretnutie, aby sme si kufre vymenili. Ukázalo sa, že Donovan nemá iba podmanivý hlas. Vôbec nebol na zahodenie. Okamžite medzi nami preskočila iskra. Pozvanie na kávu viedlo k večeri, večera k dezertu a dezert k spoločnému víkendu. Donovan bol zábavný, bystrý a na chlapa, ktorý nosí sedemstodolárové topánky, až prekvapujúco skromný. Spomenula som, že mi vypral oblečenie, kým som spala? Jednoducho pridobrý chlap na to, aby v tom nebol háčik.... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2022 , Ikar (SK)Originální název:
The Spark, 2021
Naozaj môžem povedať, že som si príbeh užila.
Stačí si zobrať na letisku nesprávny kufor a behne vám niekto do života ako tajfún. Prečo nie?
Konečne opäť niečo, čo ma bavilo, zasmiala som sa, kniha sa čítala sama. Jednoducho knihy, ktoré píše Vi Keeland sama, sú pre mňa skvelé ;)
Vyradený knižný počin. Po dlhšej dobe som bola opäť spokojná s knihou od tejto autorky. Takže odporúčam na prečítanie.
Je to prostě super. U knihy jsem se bavila a Vi opět nezklamala.
Zase to není jen o erotice, ale o problémech, které je třeba řešit.
Jen je škoda, že chlapi jako je Donovan
jsou jenom v romantických příbězích :-)
Ryšavka - Autum je skvělá a moc se k sobě hodí.
No a ta obálka, hm....
Za mna ako vzdy Vi absolutne nesklamala. Skvela oddychovka, ktoru som zhltla za jeden den. Toto je jedno z mala knih, ktore mi nevadia citat v SK jazyku.
Krásný oddechový příběh, s vážnými tématy ale přitom všem jsem se usmívala pod nosem. Vtipné hlášky, studnice přebytečných informací......bavilo mě to, přečteno za odpoledne.
Moje nejoblíbenější autorka opět nezklamala. Příběh psaný sice ve slovenštině, což mi vůbec nevadí.
Nádherný, zamotaný příběh o sexy advokátovi a sociální pracovnici, které spojí výměna kufrů. Téma už docela známé v romantických knihách, každopádně zde můžete čekat nevídanou zápletku. Sexy advokát se ani po roce nevzdává a snaží se získat srdce své vysněné partnerky, každopádně přes všechny komplikace zjistí proč se jeho milá vyhýbá všem citům.
Krásný, částečně i smutný příběh, který stojí za přečtení, se spoustou zápletek, dramat, osudových chyb, každopádně vše končí tak jak má. Kniha protkaná humorem, neskutečnou přitažlivostí, jiskření je zde cítit na každé straně.
Určitě doporučuji a hodnotím všemi hvězdami. :)
2019 | Nesnáším tě |
2018 | Alfa samec |
2018 | Šéf |
2019 | Rebelský dědic |
2019 | Rebelské srdce |
3,5/5
Mne tieto Keelandovky chýbali. Opäť ani tu nechýba skvelé iskrenie a množstvo chémie medzi postavami, čo autorka jednoduchou vie vytvoriť.
Vždy sa mi páči, ako Vi vymýšľa zoznámenie hlavných hrdinov, v tomto prípade to bola zámena kufrov. Ale táto zámena kufrov a k tomu spoločný víkend boli pre Donovena a Autumn osudnými, nuž, aj keď skutočný príbeh ich lásky začína až o niekoľko mesiacov neskôr.
Neviem, kde autorka chodí na týchto chlapov, ale Donovan bol úplne dokonalý... Milý právnik so sexy telom, skvelým zmyslom pre humor a ešte mal aj srdce na správnom mieste. Síce jeho detstvo rozhodne nebola prechádzka ružovou záhradou, ale mne sa zdalo, že by som len veľmi ťažko na ňom hľadala nejakú chybičku. No v tomto príbehu ma omnoho viac zaujala Autumn, ktorá bojovala sama so sebou. Na začiatku som vôbec nevedela, čo môže byť za tým, že sa Donovanovi vyhýbala, až neskôr, cez kapitoly z jej minulosti, som pochopila prečo. Takže Autumn som chápala, prečo konala v určitých situáciách, tak, ako konala. Nieže by som čosi také zažila, ale aspoň som chápala jej úteky.
Užívala som si ich spoločné zbližovanie a zdôverovanie, tieto časti som si ihneď obľúbila, pretože, keď boli Donovan a Autumn spolu, tak tam rozhodne iskrilo. V príbehu ma bavila postava Storma, ktorý tu tiež zohral dôležitú úlohu, po prečítaní pochopíte, no určite by som uvítala viac častí, práve so Stormom, pretože ten ma fakt bavil, najmä, keď bol na scéne s Donovanom. Oni dvaja spolu, tak to už áno, tie scény boli úžasné.
Akurát celá zápletka sa na môj vkus až veľmi rýchlo vyriešila, vôbec by mi nevadilo ani pár strán naviac, kde by bola viac rozuzlená zápletka.