Ivanka ráda jí
Kateřina Janouchová
Další ze série vtipně ilustrovaných knížek pro nejmenší od oblíbené švédské spisovatelky českého původu.
(SPOILER) Hezká kniha, lepší než náplasti. Byl tam příběh, bylo tam poučení, bylo to milé a hezké. Od přípravy nádobí na stůl, pozor na vařič, ten pálí. Všechno je dobré i zelenina, na konci umýt nádobí. Naše malé kuchařce se kniha moc líbila. Doporučuji.
Roztomilé a vtipné obrázky doplňuje příběh o jídle s malým poučením ( sporák je horký). Ivanka je rozhodně osůbka, kterou si nejmenší děti zamilují.
Geniálně zpracovaná knižní lahůdka o kulinářských lahůdkách ze série knížek s Ivankou pro nejmladší děti. Pokud ji hodláte vyzkoušet, pořiďte rovnou všechny, protože své dvouleťáčky od nich neodtrhnete!
Dcera sérii těchto knížek milovala, když měla cca 2 roky. Celkem jsou 4 díly. Knížky jsem i já všechny znala nazpaměť :-) Ilustrace moderní, ale přitom příjemné, vtipné, vystihující vše podstatné. Textu málo, pár vět, absolutně dostačující. Příjemný formát, zároveň nějaká pointa a poučení v knížkách taky je. Určitě doporučuji k nahlédnutí.
Jednoduchý příběh o Ivance, která ráda vaří a pestře jí. Na každé stránce je jen pár řádků jednoduchého textu, který pak k jídlu motivuje i ty nejmenší čtenáře. Obrázky jsou trochu "komiksové" (ne typicky dětské líbivé), ale dcera je miluje. Vhodně doplňuje sérii o Kamilce, která příběh o jídle neobsahuje.
2006 | Jak jsem přišel na svět |
2012 | Podváděná |
2005 | Nejbližší |
2013 | Sesterstvo |
2017 | Bosá dívka |
Pro mladší děti (tak 1,5-4 roky) ideál.