Ztracená města

Ztracená města
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/515827/bmid_ztracena-mesta-von-515827.jpg 5 18 18

Jack West Jr. série

< 5. díl

Vítězstvím ve Velkých hrách uvedl Jack všechna čtyři legendární království v neslýchaný zmatek. Aby odvrátil nebezpečí enormních rozměrů, musí Jack splnit nemožný úkol: objevit tři ztracená města opředená legendami, a to dříve, než se sám stane kořistí nelítostných nepřátel.

Literatura světová Dobrodružné Thrillery
Vydáno: , Alpress

The Three Secret Cities, 2018

muchomurka
19.07.2024 4 z 5

(SPOILER) Knihy Matthewa Reillyho patří k mým nejoblíbenějším. A tato série je zatím skvělá celá. Líbí se mi ta jedna velká akce, náhody a štěstí, které Westovi Jr. a jeho týmu přejí. Ač zde to bylo trochu méně a více rozvláčné, i když autor se s tím nepáral a zrušil kus Londýna, Benátek, New Yorku, přesto jsem si to užila a ten konec už byl to, co jsem od knihy fakt chtěla. No ale ten konec? Jako... Kde je další díl? Já ho nutně potřebuji. Tedy oba dva další díly. Chci vědět, jak to celé dopadne.
Líbí se mi, že autor propojil příběhy s Westem s těmi o Strašákovi. A tady se ještě objevil Knight, který měl skvělé hlášky a postřehy. Tak snad nebudeme moc dlouho čekat na pokračování.

ydnac
19.04.2024 5 z 5

ADRENALINOVÁ JÍZDA !!!
PECKA :-)

Pokud milujete hrdiny ve stylu Mission Impossible, Šedý muž nebo Indiana Jones tak tohle si užijete :-).
Tajné království na pozadí lidstva.
Bájné artefakty, ztracená města! Atlantida, Eldorádo...
Neuvěřitelné honičky, padáky, tanky, zbraně, pasti a nástrahy.

Jack west je hrdina :-).
On, jeho dcera - věštkyně, jeho žena a jeho přátelé musí samozřejmě zachránit svět :-).
Jeho team se rozprchne po celém světě, aby našel a udělal co je potřeba, ale v patách jim jsou Králové, rytíři - zabijáci a strážce vězení!

JACKA SI ZAMILUJETE :-) A NAVÍC JE TU I DRUHÝ SUPER MUŽ - KAPITÁN KNIHT :-).

Nenudila jsem se ani na chviličku :-).
Tohle mě nenechalo vydechnout :-).
Knihu jsem dostala od kamarádky a netušila jsem do čeho jdu a jsem nadšená a natěšená na pokračování :-).
A taky mám dalšího oblíbeného autora :-).
DOPORUČUJI !!!

Kocourek
01.04.2024 5 z 5

Opět pecka. Tyhle knihy Reillyho miluji. Ale to vydáváni nám jde pomalu. Po sedmi letech už si předchozí nepamatuju.

pajom
14.11.2023 5 z 5

Honem,honem já chci další ááááááááááááááá

Mili7091
24.10.2023 5 z 5

Moc pěkné. Potřebuji nutně přeložit další knihy.

Peťulka3
19.10.2023 5 z 5

Zase parádní jízda od začátku až do konce. Ale ten konec... takhle to přece nemůže utnout! Jen doufám,že na další díl nebudeme čekat dalších 6 let. Měl by si pospíšit, když to takhle ukončil.

hana4834
12.10.2023 5 z 5

Jako vždy skvěle čtení,jen trochu moc morbidní na hrdinech. A snad se pokračování dočkáme brzo

Matthew Reilly
australská, 1974