Jak být krásná za 21 dnů - Tajemství půvabu a sebevědomí
Christel Vatass , Pascal Loperena
Christel Vatassová si po dvaceti letech v hlavních pařížských modelingových agenturách, kde ji obklopovaly nejkrásnější ženy světa, uvědomila, že všechny touží po tomtéž – cítit se sebevědomé, krásné a atraktivní. Proto se za pomoci rad expertů z oblasti módy a kosmetiky rozhodla sestavit jednoduchý program, který vás naučí, jak předvést vaše největší přednosti a zdůraznit to, co vás činí vskutku jedinečnými. Podělí se s vámi o to, jak správně vybrat základní kusy oblečení, jak za 10 minut zvládnout make-up nebo účes, jaké doplňky zvolit, jak pořídit perfektní selfie a mnoho dalšího. Ke změně zvyku je potřeba jednadvacet dní, tak nečekejte a pusťte se do toho!... celý text
Pro ženy Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: 2017 , EsenceOriginální název:
Get Gorgeous: A More Beautiful, Confident You in 21 Days, 2016
Docela pěkné speciální vydání módního magazínu pro ženy. Pár tipů jsem našla, zaujaly mě rozhovory, objevila jsem zajímavé lidi z módního průmyslu, ale to je tak všechno.
Hodnotím tolika hvězdičkami spíš pro to vizuální zpracování, než obsahové, tedy 2,5:0,5*
V knihe je zhrnuté to, čo nájdete v časopisoch - tipy na témy ako oblečenie, vlasy, pleť atď. Nič nové sa človek nedozvie. Pre fashionistky-začiatočníčky ok.
Inspirativní čtení, myslím ale, že název je hodně zavádějící. Jde o to, že člověk během 21 dní projde určité kategorie jako šatník, líčení, parfémy, boty, byt, doplňky.... Podívá se na vše novýma očima a udělá určité změny k lepšímu. Krásná na pohled, příjemně se drží v ruce, čtení je zajímavé a nutí k zamyšlení.