Kniha pro správné holky

Kniha pro správné holky
https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/243113/bmid_kniha-pro-spravne-holky-243113.jpg 3 32 32

Buď ve všem jednička! Kniha krutopřísně nutná pro všechny správné holky. Nauč se, jak být ve všem nejlepší! Jak vysvětlit ve škole pozdní příchod, jak jezdit na kolečkových bruslích, jak vypadat skvěle na fotkách, jak číst z ruky a spoustu dalších věcí. Být NEJ teď pro tebe bude hračka.... celý text

Marki019
15.03.2024 1 z 5

No možná před těmi X lety to bylo fajn, ale teď už to ztratilo svůj šmrnc.

Lumine
08.03.2020 5 z 5

S touhle knížkou jsem vyrostla. Vyzkoušela jsem něco přes polovinu nápadů a moc jsem se bavila. Vydržela mi dlouho a ráda jsem se k ní vracela. Rozhodně doporučuji. :)

HannaFuchs
16.07.2016 1 z 5

Dobré na prohlížení

Katerina99
15.07.2016 3 z 5

Dostala jsem jí asi k devátým narozeninám a moc se mi líbila. Teď vidím, že většina nápadů je blbost, ale jak říkám, jako malá jsem z ní byla nadšená.
(občas jí vytáhnu abych si zkusila stínová zvířátka)

tisha8409
02.08.2015

Co je na tak hloupých nápadech šikovného a tvořivého proboha ....

Kate.S
11.03.2013 3 z 5

Kdysi to pro mě byla celkem dobrá knížka. Po letech jsem ji otevřela a kroutila nad tím, jaká je to blbinka.

kowalenska.m
26.02.2013 2 z 5

Pro malé holky asi skvělá. Mě připadá jako taková slátanina. Spousta věcí bylo jak z bravíčka... Jediné, co mě pobavilo byly omluvenky pro pozdní příchod :) Přesně. Něškodná dětská blbůstka

TessDragon
08.09.2012 3 z 5

Nezbytná knížečka s ''užitečnými'' radami pro všechny holky. Taková dětská neškodná blbůstka.