Jak pěstovat pokojové rostliny
Jürgen Wolff
![Jak pěstovat pokojové rostliny Jak pěstovat pokojové rostliny](https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/42340/jak-pestovat-pokojove-rostliny-42340.jpg?v=1280940256)
Obdivujete při návštěvě u svých známých půvabné a zdravé pokojové rostliny oživující svým kouzlem interiér místnosti? I vy můžete dosáhnout podobných výsledků! V knize najdete nejen přehled nejznámějších dekorativních pokojových rostlin a jejich názvů, ale i množství informací o správných podmínkách jejich pěstování a způsobech ošetřování.... celý text
Dům a byt Hobby Příroda, zvířata
Vydáno: 2009 , Svojtka & CoOriginální název:
Kursbuch Zimmerpflanzen, 1996
![Michaela9211 Michaela9211](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
Skvělá kniha :) Jen dle mého jsou některé iformace k rostlinám nepřesné, nesprávné. Konkrétně u gloxinie je uváděno množení příliš složité, ale já jí úspěšně a velice rychle namnožila jen z lístku, stejně jako fialku. Ale jinak fajn kniha :)
![marti7729 marti7729](https://www.databazeknih.cz/img/users/64_/64216/m_marti7729-qDT.jpg?v=1687082449)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Kniha mi dala co jsem potřebovala - našla jsem v ní vhodné rostliny do polostínu - stínu, což bylo velmi poučné. Přečetla jsem si pouze to co mě zajímalo, protože pro mě kniha jinak byla nezajímavá a špatně čtivá.
pokojové rostlinyAutorovy další knížky
2002 | ![]() |
2004 | ![]() |
2008 | ![]() |
2001 | ![]() |
Kompletní návod na pěstování a množení pokojovych rostlin. Perfektní knížka.