Jak přežít Vánoce: Taháky pro dospělé
Melita Denková , Martin Denk
Taháky pro dospělé: - Recepty na nejlepší cukroví - Jak se nespálit při nákupu dárků - Jak neurazit dárkem šéfa ani tchyni...
20.08.2024
Obecně nerozumím tomu, pro jakou cílovou skupinu jsou tyhle knihy zamýšleny. Informace o historii Vánoc, Ježíšcích v různých zemích, pranostikách či tipech na dárky chrlí v předvánočním období desítky časopisů i článků na internetu. Jedna hvězda za stylistku, druhá za grafiku. Jinak pro mě zbytečná knížečka, která putuje dál.
Ke knížce jsem přišla zdarma... a byla jsem tuze zvědavá, co zajímavého se dozvím.
Prolistovanou jsem ji měla během hodinky, líbí se mi, jak je kniha uspořádaná a snad tam nechybí nic, co se tyká kolem vánočního období a dokonce mnohdy i s humorem.
Mnoho věcí čtenář nejspíš ví odmalička nebo se je postupně dozví. Některé maličkosti byly pro mě novinkou.
Musím říct, že mě kniha příjemně naladila. Protože co si budeme.. dnešní vánoční šílenství je hlavně o zbytečně velkém množství jídla a předražených dárků... Samozřejmě netýká se všech :-)