Jak si správně přát 3.0
Pierre Franckh
Kniha Jak si správně přát změnila životy statisícům, dokonce milionům lidí k lepšímu. Je bestsellerem ve více než 22 zemích světa. 7 pravidel uvedených v této nově doplněné příručce lze velmi snadno uplatnit, jsou hravě lehká a zábavná. Díky nim si mohou čtenáři splnit svá přání. Nově je publikace obohacena o nejnovější poznatky z oblasti výzkumu mozku, které podávají důkaz o tom, že tato pravidla opravdu fugují. Každý den můžeme změnit svůj život! Kdy začneš Ty?... celý text
Duchovní literatura Osobní rozvoj a styl
Vydáno: 2017 , AnagOriginální název:
Erfolgreich Wünschen 3.0, 2016
"Štěstí je stav, ve kterém se nacházíme, ať už jsme s partnerem nebo bez něj, s penězi nebo bez nich, s domem a slávou či bez nich. Mnozí však věří, že mohou být šťastní jen tehdy, když budou vlastnit něco konkrétního. A právě toto slovíčko 'když' nám neumožní být šťastnými."
Nejsilnější a nejzásadnější myšlenka z celé knihy.
Všem, kteří jsou otevření i věcem za hranicí logického uvažování, knihu doporučuji :-)
Jako i Zákon rezonance, pro mě stylem a podáním trochu za hranou přijatelného, ale ne zase o tolik, abych si v tom nenašla svoje. Koneckonců, je zásadní být věcem otevřený, jinak nemáme šanci na jejich začlenění do našeho života, i kdyby nás palicí braly přes nos.
Kniha, která vás pozitivně nabije a pokud budete sami chtít a změníte své myšlení, změní i váš život k lepšímu! Naprosto doporučuji, kniha se skvěle čte.
krásná kniha, stačí věřit. Pravdou je že se opravdu plní, to co chceme, jen si přejeme mnohdy špatně.
Nové doplněné vydání knihy Jak si správně přát.
Kniha se čte lehce. Zábavné a hravé čtení.
Její obsah dokáže uklidnit a pozitivně naladit.
rozvoj osobnosti, osobní rozvoj
2008 | Jak si správně přát |
2010 | Zákon rezonance |
2009 | Pravidla pro šťastnou lásku |
2012 | Jednoduše buďte šťastní – 7 klíčů k lehkosti bytí |
2011 | Přejme si být štíhlí |
Naprosto dokonalá kniha. Většinou nečtu knihu dvakrát, ale když už se to stane a navíc vím, že ji nečtu v životě naposled, tak to už je co říct.