Jak zdokonalovat sám sebe

Jak zdokonalovat sám sebe
https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/12075/bmid_jak-zdokonalovat-sam-sebe-tzL-12075.jpg 4 20 20

Kniha obsahuje praktický a srozumitelný soubor námětů, jak se zlepšit v některých směrech našeho životního usilování.

JancaMia
24.06.2023 5 z 5

Nadčasová motivační kniha, protkaná úžasnými citáty. V mnohém je dnes už poměrně zastaralá, obzvláště úsměvné jsou pasáže socialistického myšlení , nicméně kam se na pana Tomana dnešní spíkři a učitelé vysoké školy života hrabou. Momentálně procházím citovým balastem a kniha mě krásně drží od chmur.

jana14
11.05.2020 5 z 5

Souhlasím s Nelly. Jako - náctiletou mne kniha oslovila a v něčem i pomohla. Dnes je už jistě poněkud zastaralá, ale pro mě i v mnohém nadčasová.

GeretReed
04.12.2019 5 z 5

Nadčasová kniha, ve které jsou témata stále aktuální.

gretl74
21.01.2019 4 z 5

Knížku jsem cetla před 27 lety a tenkrát se mi moc líbila. Na svou dobou velmi pokrokove dilo.

Metroušek
14.03.2017 5 z 5

Vždycky jsem se divil, proč tak málo lidí usiluje o osobní rozvoj. Za socialismu byla tato kniha ojedinělá, a tehdy jsem byl a dodnes jsem za ni panu Tomanovi velice vděčný. Vskutku průkopnické dílo.

ungy
11.05.2016

Knížka je v celku velmi čtivě a zajímavě podaná, ale doba kdy byla napsaná se na ní značně podepsala. Některé části zkrátka nejsou aktuální a jiné jsou silně cítit socialismem. Ovšem velmi se mi líbí, jak autor doplňuje své úvahy a rady o citáty.

Nelly
13.02.2014 4 z 5

Četla jsem jako -náctiletá a v mnohém mi kniha moc pomohla. Našla jsem svou cestu v životě i díky této knížce. Pravdou je, že dnes ji možná některé knihy překonají, ale já na ni ráda v dobrém vzpomínám.

Klamm
10.07.2013 5 z 5

Kniha je to dobrá na tu dobu kdy vznikala. Na pasáže se socialistickým nádechem je třeba se dívat odlehčeně. Obsahuje ale mnoho užitečných rad, jak naložit se svým pracovním a volným časem, učením, životní krizí, zdravím atd. Dalo by se říci, ucelené návody na dobrý život. Jsou tam kapitoly snad na každou životní oblast, doplněné citáty mnohých filosofů a myslitelů. V dnešní době už je ,,bohužel" převálcovaná množstvím knih o osobním a duchovním růstu, zato ale mnohdy psaných pochybnými autory, samozvanými spíkry a mistry života.
90%

Autoři knihy