Pouta lásky
Dorothy Garlock
Milostný román odehrávající se na přelomu 20. a 30. let 20. století v Americe za dob prohibice. Hlavní hrdinka vede zdánlivě bezstarostný život. Annabel však navzdory svému otci ví, čím se živí. Pašování alkoholu ve dvacátých letech nebylo v Americe snadnou obživou, naštěstí pro rodinu se Annabel seznamuje s Corbinem Applebym, bývalým šerifem, který pomůže ochránit nejen ji.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2003 , AlpressOriginální název:
High on a Hill, 2002
Moc hezka knizka, hezky se mi cetla. Rychle jsem se do ni zacetla a precetla ji skoro na jeden dech. Jsem rada ze jsem dozvedela jak to dopadlo s rodinou Johnsonových a jejich pribuzných. Doporucuju :-)
Dobře čtivá kniha žánru pro ženy.Příběh z období americké prohibice měla rychlý děj.Na 20 léta minulého století místy až moc,ale proč ne.U typu těchto knih o tom moc nepřemýšlím.
Súhlasím so Zojou, príbeh jednoduchý, naivný a hoci mal gangsterskú zápletku, niektoré jej časti pôsobili tragikomicky. Opäť sa u autorky stretnete s násilím vykonaným na ženách. Ale zrejme D. Garlock takto dáva najavo slabosť mužov, ak to potrebuje k ich charakteristike. Prepojenie s prvou časťou série je asi také, že tu vystupuje Jack, jeden z bratov Jullie Johnsonovej, ktorú sme spoznali v predchádzajúcej časti. Inak môžete pokojne čítať aj bez prvej časti, nič vám nebude chýbať. U mňa je príbeh za 3 hviezdičky. Len čo som zaklapla poslednú stránku, nemala som potrebu nad príbehom premýšľať.
Na mě trochu jednoduché a naivní. Na jednu stranu hodný stařík, na druhou gangster, na jednu stranu neskutečně krutý chlap, na druhou neváhá nepříteli bez rozmyslu pomoci. Znají se pár dní a hned je to miláčku sem, miláčku tam... Tato kniha od Garlock mě teda nenadchla.
Opět takové romantické počteníčko, ale má to celkem děj, není to jen červená knihovna, takže do vlaku dobré
2006 | Na konci duhy |
2002 | Hrdá a krásná |
2002 | S nadějí |
2008 | Rozmarná řeka |
2004 | Víc než vzpomínka |
Sice nemám ráda pašeráky jakéhokoliv druhu, ale nakonec jsem se do knížky pustila, Jsem ráda, že jsem se do ní pustila a dočetla. Nic prostě není černé a nic není bílé, prostě jako v životě všeobecně.