Jdi za svým cílem
Peter B. Kyne
Anglický název této knihy "The Go-Getter" se stal synonymem člověka, který se nikdy nevzdá, který nikdy neřekne: "To není možné, to se nedá udělat". Cíl, který si stanoví, dosáhne bez ohledu na vznikající překážky. Ví, že všechno se dá vyřešit. Chce to jen chtít. Díky tomuto přístupu dosahuje vytyčené cíle. Tato kniha patří ke klasickým dílům motivační literatury. Desítky let v ní čtenáři nacházejí zdroj inspirace a energie. Přečti si ji i Ty a staneš se GO-GETTEREM ve vlastním životě.... celý text
Nebýt to tak krátké, tak nedočtu. Myšlenka knihy je jasná, bohužel pro mě velice nešťastně předaná. 2*
Super kniha :) ukazuje jak by měl člověk přistupovat ke každé práci, navíc je hodně útlá a krátká takže se čte velmi snadno a rychle..
zřejmě se k ní nebudu moc často vracet takže jen 4 hvězdy..
Myslela jsem si jak jsem usilovná a šikovná.Protože do všeho jdu na 100%.Po prečtení jsem pochopila jak jsem v podstatě líná.Protože když jdete do nečeho na 100% nic vás nemůže zastavit.A mně zastavuje tolik věcí!No jsem prostě cholerik a ten vždy dělá vše dobře ;-) Znáte to nebo ne?No vždy je na čem se zlepšovat,že jo?
Velmi útlá knížka, téměř brožurka, přečteno během chvilky. Přitom její příběh vydá za leckterou tlustou bichli.
Perfektní ukázka loajality a úcty vůči nadřízenému. Knížka s jednoduchým, ale výstižným posláním.
2011 | Jdi za svým cílem |
1930 | Čarovný vrch |
1930 | Jim dobyvatel |
1930 | Údolí obrů |
1928 | Do země zlata |
Jak přistupovat k práci, k úkolům či životu obecně, pokud se chcete někam posunout a něco dokázat.