Jeden plus jeden

Jeden plus jeden
https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/289908/bmid_jeden-plus-jeden-rqf-289908.jpg 4 2091 2091

Predstavte si, že máte príšerný život. Manžel od vás odišiel a na domácnosť neprispieva ani penny, vášho syna tínedžera šikanujú a dcéra, matematický génius, má možnosť nastúpiť na prestížnu školu pre nadané deti, ale vy si to nemôžete dovoliť. Aj kúpa obyčajnej rovnošaty by vás finančne položila, nieto školné. Taký je v skratke život Jess Thomasovej. Jedného dňa sa jej však do života pripletie zvláštna náhoda. V taxíku nájde zväzok bankoviek, patriaci arogantnému milionárovi Edovi Nichollsovi, ktorému Jess upratuje dom. Peňazí nie je veľa, pre Eda len pár drobných, no pre Jess by znamenali kľúč k vyriešeniu problémov. Mladá matka je zásadová a dobre vie, čo je správne, no rozhodne sa inak. V tej chvíli ešte netuší, ako jej tento človek zmení život.... celý text

elexmil
09.12.2024 3 z 5

Oddechové, předvídatelné, ze série knih Jojo mne zaujala poněkud méně, než jsem čekala.

le-se
02.11.2024 5 z 5

Krásná pokojská? Podle anotace možná, ale Jess má své problémy a zásady. Někdy jí zásady přidělávají problémy, někdy její problémy formují zásady. Ale souhra náhod jí pošle na cestu, kde vychovává Eda, že peníze nejsou všechno a skromnost nezávisí na výši konta. Její sebeobětování mu uhrane, protože se nesetkává běžně s někým, kdo raději překousne vlastní nevoli k setkání s minulostí pro blaho svých blízkých. Naopak sám použil peníze aby někomu zacpal ústa, ne že by z toho potom neměl problémy, že?
Jejich osudy se na čas rozchází, ale náprava křivdy je dobrý důvod se znovu spojit.

evik91
16.10.2024 3 z 5

Příjemná oddechovka.

Rapeh
15.10.2024 3 z 5

Zajímavý příběh, u některých kapitol jsem se vztekala proč hrdinka nereaguje tak nebo tak. Což dle mého názoru svědčí o tom že jsem byla vtazena do děje. Po přečtení mi došlo že každý jsme jiný a reagujeme jinak.

jen_subjektivně
09.08.2024 5 z 5

(SPOILER) Jojo má skvělé, většinou oddechové knížky, a tato je jednou z nich. Mimo to je obvyklou vlastností většiny jejích knížek předvídatelnost (což ovšem k oddechovkám samozřejmě patří a rozhodně se nejedná o negativní prvek).

Přestože jsem většinu času čtení knihy tušila, jak dopadne, nedaleko před koncem se zničehonic stal náhlý a vážný zlom a já si koncem najednou zcela přestala být jistá. Což je supr.

HH77
03.08.2024 5 z 5

Stejně ctivá kniha jako všechny ostatní údaje autorky. Ze začátku mi přišla trochu slabší, ale pak se to rozjelo a bylo to stejbe napínavé. Nakonec tedy dávám plný počet hvězdiček.

Lanika
09.07.2024 5 z 5

Moc hezký příběh, dokonce i slza ukápla. :)

knihomolka.adel
22.06.2024 5 z 5

Moje zatím jediné setkání s Jojo Moyesovou a velká spokojenost. I slza ukápla, bylo to milé a plné emocí.

Ludmila91
15.06.2024 5 z 5

Nádherný příběh

Safrika
29.04.2024 5 z 5

Tohle se mi libilo opravdu moc, uzivala jsem si to temer od zacatku do konce. Tesim se na dalsi knizky od autorky.

Evkaha
24.04.2024 4 z 5

Pohodové, svižné, emotivní.

Marcik7
11.03.2024 5 z 5

To se tak dobře četlo, že jsem skoro nemohla přestat. Příběh matky samoživitelky, kterou stíhá jeden malér za druhým a ona přesto neztrácí optimismus a viru v dobrý konec. Přitom se snaží správně vychovávat své děti navzdory tomu, že jsou trochu odlišné od ostatních a jedno z nich vlastně ani není její vlastní. Můj oblíbený happy end byl třešničkou na dortu.

kalinka99
13.01.2024 5 z 5

Hezký a milý příběh o životě, který věčně chystá překážky.

adelkas
29.11.2023 4 z 5

Kniha se mi líbila, sice jsem si spletla jména začínající na "N", ale nakonec jsem si zvykla. Cestování bylo moc dlouhé, zajímavější byly posledních 100 stránek.

mia.com
18.11.2023 4 z 5

(SPOILER) Zase krasny dojak, jak jsme u autorky zvykli. Ja osobne jsem tedy nejhur nesla toho psa. To nedavam. A je blbe, kdyz ridite autobus, poslouchate knizku a derou se vam do oci slzy :D.

majavcelicka
31.10.2023 5 z 5

Nádherný příběh. Zajímavý námět. Krásné odpočinkové čtení. Vřele doporučuji.

_Michelle_
21.07.2023 4 z 5

Příjemné svižné ženské čtení, kterému nechybí zajímavý námět.

PájaHája
01.07.2023 3 z 5

Od Moyes jsem četla už i lepší

Audrina
17.06.2023 4 z 5

Oddechový příběh, který neurazí, ale ani jinak zvlášť nenadchne. Čtení jsem si užila, ale Jojo to umí i lépe

Silvisek
16.06.2023 5 z 5

Musim rict, ze kniha se mi opravdu moc libila. U pejska ni ukapla teda slza. Protoze sama mam velkeho pejska a syn ho zboznuje. V knihe je uzasny jak je dobre nic nevzdat a bojovat. Moc se mi opravdu kniha libila