Jednou nohou v blázinci
Simona Monyová (p)
Humoristický román v povídkách, věnovala autorka všem ženám, co obdobně jako ona ,,zhltaly kdejakou příručku o výchově dětí, a přitom nadále zůstaly pouhými amatérkami". Monyová ví, o čem píše, sama je matkou tří synů a rodičovství považuje za tu nejtěžší, a přitom nejkrásnější profesi.... celý text

Tentokrát se autorka pustila s humorem sobě vlastním do tématu, jak správně a dobře vychovat svého potomka. Téma, které už ze své podstaty nabízí spoustu příležitostí k popisu neúnavných a vytrvalých výchovných postupů rodičů, které se často u jejich dětí míjí účinkem a zároveň jsou zdrojem mnohých komických situací, které provází rodinný život s dětmi.

Monyová opravdu není nic pro mě. Pákrát jsem se sice pousmála, ale žádná hitparáda to tedy nebyla.

Ultra slim knížku lze číst místo časopisu, přečteno velmi rychle a svižně. Velice jsem se u toho nasmála.. Jako matka dvou dětí vím, že možné je opravdu všechno.

Mě se tato oddechová a krátká kniha velmi líbila. Hlavní hrdinka řeší problémy mnohdy vtipně a je nad věcí.

Velmi vtipná a příjemná kniha. Opravdu jsem se u ní dost nasmála. A vzhledem k tomu, že se o této knížce zmínila autorka v jiné své knize, hned si ji zařazuji do čtenářské výzvy.

Jedna z nejvtipnějších knih Simony Monyové. Tak jsem se u ní smála, že se mě děti chodily ptát, co se mi stalo... Pokud se chcete pobavit a zase jenom pobavit, rozhodně doporučuji....

Vůbec jsem nepředpokládala, že bych to dočetla, ale objektivně musím říct, že se mi to líbilo a že mě to mile překvapilo. Takže tak.

Skvělá kniha od skvělé autorky, ideální pro matky pozvolna devastované svými potomky. Doporučuji!

Jedním slovem - ze života. Žena, která chce všechno skvěle zvládnout a ne vždy se jí to daří. Myšlenka bývá dobrá, ale ty konce.......
Já jsem si knihu užila a ráda se k ní někdy vrátím.

Skvělá kniha na odreagování, a to nejen pro matky. Po jejím dočtení si leckterá žena jistě řekne - nejsem na tom tak zle :-) Kniha je humorná, s hlavní hrdinkou se lehce sžijete, některé situace budete dobře poznávat, jiné působí už poněkud přehnaně, přesto vám však po dočtení zůstane úsměv na rtu. Mohu doporučit.

Chvilkami možná přitažené za vlasy,ale jako oddechové čtení fajn,místy i opravdu vtipné. Chvilku mi trvalo,než jsem se začetla,ale na konci jsem byla s rodinkou už tak szitá,že bych i pár stránek navíc uvítala
2011 | ![]() |
2003 | ![]() |
2006 | ![]() |
2005 | ![]() |
2011 | ![]() |
Občas si tak taky připadám, že stačí jenom trošku a povezu se... Sice už nemám malé děti, ale on chlap a pes na blázinec docela stačí.
Knížka mě pobavila a místy jsem se opravdu dokázala s hrdinkou ztotožnit.