Jejich je noc
Kirsten Brun
V Sonderby je nalezena zavražděná žena, uprchlice. Brzy dojde k další vraždě. Strach a nedůvěra narůstají v tomto malém provinčním městě na severu Dánska, kde ulice záhy zaplaví novináři nahánějící sériového vraha. Poprvé v dějinách města se Sonderby...
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 2019 , Pejdlova RosičkaOriginální název:
Natten er deres, 2018
![orinka3 orinka3](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![1 z 5 1 z 5](img/content/ratings/1.png)
To že je detektivka? Velmi tendenční četba, kde nález mrtvoly slouží k tomu, aby se po celý příběh vedly diskuse o imigrantech. Velmi slaboučké čtení, naivní a nezajímavé.
![Katania Katania](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Líbila se mi až druhá polovina, kdy se děj rozjede a dojde k rozuzlení. Jinak moc politikaření.
![Meggie7 Meggie7](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
podle popisu na zadní straně jsem se těšila, ale na mne slabé.. moc politiky, zbytečně dlouhý děj, zajímavých bylo posledních 50 strán..
![bbara155 bbara155](https://www.databazeknih.cz/img/users/34_/34486/34486.jpg?v=1381127976)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Zajímavý příběh, ale pro mě tam bylo příliš mnoho neustále se opakujících vnitřních monologů hlavní hrdinky, dlouhé nudné pasáže, kde se nic nedělo a které tam vůbec nemusely být. Kdyby byla kiha tak o třetinu kratší, byla by lepší.
Zbytečně moc "politiky" , ale konec se mi líbil