Ještě se setkáme
Mary Higgins Clark
Molly je obviněna z vraždy doktora Lashe a odsouzena. Po šesti letech se vrací z vězení a snaží se znovu přesvědčit novináře o své nevině. Její bývalá spolužačka a nyní novinářka Fran se jí snaží pomoci, avšak postupně je sama zatahována do spletité sítě intrik.
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 2004 , AlpressOriginální název:
We'll meet again, 1999
V této knize se hrdinky (nespravedlivě odsouzená a novinářka) snaží dobrat pravdy, kdo vlastně vraždil. Máme zde mnoho komplikací, zápletka má kořeny v lékařském byznysu, kde se točí velké peníze na úkor pacientů. Také se probírá bezohledná morálka některých lékařů.
Nezařadil bych do hitparády, ale někam mezi přijatelné.
Autorku mám ráda, velmi dobře se mi její knihy čtou. Opět jsem spokojená a určitě se pustím do další.
Opět jedna z dalších pěkných knih, která se mi dobře četla. Konec mě docela překvapil.
Dobrá, ale ne skvělá. Napínavá, ale zdála se mi předvídatelná. Možná kdybych ji četla znovu, budu to vidět jinak. Takhle ale spíš průměr...
Já jsem se bohužel vůbec nedokázala začíst. Zkoušela jsem knihu od paní Clarkové už dřív a se stejným výsledkem. Holt to nebude moje cílovka, takže už jí přestanu kazit skóre s mojí jednou hvězdičkou a zaměřím se zase jinam.
M.H.Clark je sázka na jistotu - čtivý, napínavý příběh, po krátkých kapitolkách směřující k překvapivém konci.
Vždy tipuji a netrefila. :-) Četla se hezky, konec překvapivý. Už jen pár knih a mám od této spisovatelky všechny. Nejvíc mi ale utkvěla v paměti kniha,, Tatínkova holčička.,,
Tohle byla druhá knížka, kterou jsem od této autorky četla. Tentokrát mě příjemně překvapila. Sympatická hlavní hrdinka a příjemné čtení s dobře napsaným koncem.
Knížka se dobře četla. Těším se na další knížky od téhle autorky. Určitě doporučuji přečíst, napínavé. Molly a Fran byly sympatické.
Od začátku knížky jsem fandila Molly a děj byl pro mě strhující.Kdo je opravdu vrah jsem ale neodhadla.
Opět pěkný čtivý děj. Do Molly jsem se zamilovala a jejího zničeného života - promrhaného ve vězení - mi bylo líto.
Do posledních stránek jsem se jen mohla domnívat, kdo je skutečným vrahem. Bylo to opravdu nečekané :)
I přes poměrně pomalý rozjezd jsem se nakonec chytla a rozuzlení pro mě bylo velmi nečekané. Další dobrý román od Higgins Clark.
Zajímavé a napínavé čtení. Hlavního viníka jsem neohalila, tolik podezřelých a pak nečekané rozuzleni
Knížka je zajímavá a měla jsem ji přečtenou za 1 a půl dne. Napínavý příběh se zajímavým koncem a hlavně nečekaným.
odsouzení nevinného thrillery pro ženy
2003 | Tatínkova holčička |
1997 | Měsíční svit ti sluší |
2004 | Kam se poděly děti |
2001 | Dělej, že ji nevidíš |
2001 | Patříš mi |
Čtivý thriller. Autorka patřila mezi čtenářkami naší knihovny vždy k těm z nejoblíbenějších a tak jsem si řekla proč ne. Nebezpečí tady číhá opravdu téměř za každým rohem i když ne vždy je vše tak, jak se ponejprv zdá. A ta zápletka z lékařského prostředí je opravdu alarmující. Stejně jako čef bych ji zařadila mezi přijatelné.