Marco

Marco
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/516842/bmid_marco-iwN-516842.png 4 360 360

Nečekala jsem, že se tohle může stát zrovna mně… Vždyť já byla ve světě velkých peněz a zákulisních intrik malá ryba… Pěšec na šachovnici podlých her mocných mužů. Her, které jsem nechtěla hrát… Ale jezdci apokalypsy neznají slitování! Berou si, co chtějí. Čtyři nelítostní králové co místo koruny nosí Glocky! Ale jeden z nich byl pro mě osudový muž… Byl hrubý, neomalený a drzý stejně jako já. Ale pod slupkou zvířete se ukrýval úplně jiný muž. Tak něžný a sladký až se tajil dech… Jen bylo těžké ho probudit. Bylo těžké najít v něm klady, když převládal hněv a pomsta, za kterou se hnal. Byla jsem lapená mezi touhou a klamem. Už jsem přestávala vědět co je skutečnost a co lež. A to nejhorší mělo teprve přijít…... celý text

Cas_s_knihami
03.11.2024 5 z 5

Ta holka byla jeden velký….ne, byla ve skutočnosti mega problém - nebrala mě vážne, neměla filtr! Nedokázala hodit zpátečku a já jsem z ní šílel.,,

Moje prvé stretnutie s autorkou a ani to nemohlo dopadnúť lepšie !!!! Kniha bola VYNIKAJÚCA!!!!
Žiadne dlhé zbytočné obkecávačky hneď sa išlo do tuhého. Od prvej do poslednej strany som si to maximálne užila. Knihu som zhlta za jedno poobedie, príbeh Marca a Brook sa čítal samo skrátka jednohubka.

darkromantika a ja som nadšená.

Knihu určite zaraďujem medzi moje TOP knihy.

Brook nebola žiadna sivá myška bola silná žena, ktorá vedela svoju hodnotu a to sa mi na ňej zapáčilo hneď mi padla do oka. Sebavedomá žena využíva svoje prednosti na dosiahnutie svojich cieľov a jej úprimná drzosť privádzala Marca do úplného kolabsu.

Marco najstarší z jazdcov apokalypsy, drží ochrannú ruku nad svojimi bratmi aj nad rodinnou a biznisom. Jeho meno je známe v celej Seville a každý ho rešpektuje a kto nie stým si ľahko poradí. Mocný, inteligentný , sexy vládca podsvetia, ktorý je dosť výbušný, sebavedomý, tvrdohlavý a spomínala som, že je hrozne sexy????

Chémia medzi postavamy fungovala na 110% .

mafia
láska
váseň
zbrane
démony minulosti
moc
pikantné scény
vtipné situácie

Jediná moja výhrada je, že mi tam chýbalo to zbližovanie medzi hlavnými postavamy a nemyslím to sexuálne lebo toho sa nabažili až až

V knihe sa dozviete niečo o každom z jazdcov a musím povedať, že sa nesmierne teším na pokračovanie príbehu.

nikca3882
29.09.2024 3 z 5

Top ze všech 3 dilu, co jsem zatím četla. Precteno jedním dechem

Knihotyna
30.08.2024 3 z 5

Od @marcy_jell_author jsem četla knihy v době, kdy jsem narazila na její blog :), takže jsem trošku věděla, do čeho jdu!

Autorka píše velmi čtivě, svižně, vtipně, její postavy mají přesně to, co od takového typu literatury očekáváme! :)

Máme tady čtyři bratry, kteří se pohybují na hraně zákona a jednu mladou slečnu, která má splnit pracovní úkol pro svého šéfa, naneštěstí je právě ona tou, která bratry nevědomě oblafne a tak je jimi unesená. A jednoho z bratrů zaujme trochu více :) - a tak se zrodí příběh Marca a Brooke!

---CO SE MI LÍBILO---
-velmi se mi líbil nápad s Jezdci - něco historického, bájného převedeno na čtyři sourozence, kteří se pohybují na hraně zákona
- 4 sourozenci - mám ráda série, kde jednotlivé díly odhalí příběh party kamarádů nebo sourozenců
- roztržky, sarkasmus, hádky - tohle jsem věděla, že si sedne krásně! :D
- abuela - každá kniha má mít nějakou takovou postavu - milou, ochranářskou, ale zároveň tu, které všichni chovají respekt a která je má tajně všechny pod palcem :D

- čekala jsem, že kniha bude více žhavá, ale nevadí :)
- dle DK hodně lidem vadil vztah Marca a Brooke - respektive nepochopili, kde se vztah vzal - i sama autorka v knize zmiňuje, že ti dva si zrovna nepovídají - zkrátka když přitažlivost funguje, nic jiného na první dobrou není potřeba :D

Za mě super čtení, určitě kouknu na ostatní bratry, protože Marco mi byl ten nejméně sympatický :D.

V rámci knihy je možné si přečíst ukázku druhého dílu a také získat bonusovou kapitolu na stránkách @mojeromantika_cz

Milka73
25.08.2024 4 z 5

Prostředí politické moci otevírá příběh, který vesměs nikde nestojí, hned vás do příběhu vrhne, informace dávkuje v přiměřené míře, která hned od začátku vytváří atmosféru a znalost, ale vůbec neobsahuje zdlouhavé pasáže, takže hned od začátku jste v ději.
Centrální postavy jsou úžasná směska. Moc mě bavilo sledovat bratry, jimž je každému věnován jeden díl této série, když byli pohromadě nebo se svou abuelou, jsou mezi nimi úžasné vztahy, jsou od rány, zároveň na sebe nedají dopustit, uráží se, ale mohou se na sebe spolehnout. Abuela je úžasný strážný anděl a osobně jsem si oblíbila i holky z Chrámu. Samozřejmě se můžete těšit i na prohnané záporáky. Přiznám se, že s Brooke jsem si trochu nesedla, na můj vkus se prezentovala jako až příliš dokonalá a perfektní (a trochu povýšená) a tak trochu na peníze, která je zároveň badass a drzá a od rány, ale dejte jí psa a je z ní malá holka.
Jedná se o dvoupapričkovou knihu, což podle nakladatelství znamená, že kniha je "pikantní". Ano, těšit se můžete i na žhavé scény, ale není jich přehršel ani nejsou úplně rozebrané do detailů. A hlavně velmi cením, že jim neustupuje hlavní příběh, který se točí kolem mocenských her, touhy získat dědictví a informace, protože v nich se skrývá moc.
Knihu bych rozdělila na dvě poloviny: první, která je za mě spíš ještě trochu na sžívání se španělským prostředím, na srovnávání se s povahou Brook a její nevymáchanou pusou, přiznám se, že ta první polovina se mi četla maličko hůř na vžití se do příběhu. A pak se to zlomilo a kniha se četla ještě víc sama než předtím. Není tak temná, jak jsem původně odhadovala, vlastně se při ní (hlavně když jsou bratři pohromadě) docela i nasmějete, ale zároveň si udržuje tu touhu nejen po moci, která je hybatelem.
Kniha je relativně krátká, hodně svižná a vesměs neobsahuje slepá místa, což je ovšem místy způsobené časovými skoky, na které je v textu upozorněno, ale kvůli těmto urychlujícím pasážím mi tam zároveň vznikaly přeskoky hlavně v oblasti budování vztahů, v tomto ohledu mi tam chyběla chemie a ten přirozený vývoj navazování citů.
Kniha je ovšem, jak už jsem psala výše, opravdu čtivá, stránky utíkají jedna za druhou, takže kdyby budování vztahů bylo věnováno víc prostoru (a teď nemyslím sexuálního vztahu, ale toho emočního), vůbec by mi to nevadilo a rozsah by to také zvládl. V textu občas létala interpunkce nebo slovo "přeci", což mě trochu drásalo, ale zážitek z příběhu jako takového to myslím nesnížilo.
No a na konec si pro čtenáře autorka přichystala cliffhanger, který vás rozhodně, pokud vás Marco bavil, naláká sáhnout po dalším dílu!

Žampion
09.08.2024 3 z 5

Tak nevím, bylo to spíš jako bych četla o českém rádoby mafiánovi z osmdesátek. Příběh jako takový měl potenciál, ale zabilo ho to vyjadřování náctiletých puberťáků. No nic dám šanci Lucasovi.

Kristy.Seb
13.07.2024 4 z 5

Láska je v pravdě.

Ženevě se za cílem, který je v nedohlednu, a když už ho na ten dohled konečně máme, zpomalíme a přemýšlíme.

Rychle a čtivé.

TerkinKnižnySve
02.07.2024 5 z 5

Marcy Jell - Marco

Počet strán: 224
Vydavateľstvo: #nakladatelstvimediaplex
Žáner: #erotika #romantika

Štyria jazdci apokalypsy, štyria mafiansky dediči, štyria bratia, štyria mužný chlapi, ktorý sa vynorili z pekla, berú si čo chcú a na nikoho neberú ohľady.

Marco najstarší z jazdcov, mafiánsky boss, ktorý si nič nepripúšťa k telu, je drsný a bezcitný... až...

Kým neunesie Brooke, ženu, ktorú ma v úmysle využiť, zobrať jej dôležité USB a potom? Nuž život je sviňa... až...

Kým sa mu Brooke nezarije pod kožu a už sa nepustí.

Dej bol rýchly, svižný, humorný, akčný a výborný.

Samozrejme, že ma štvali situácie, ktoré na romantikách nenavidim ale nuž co už

Kotvou príbehu bola babička bútľava vŕba, drsná stara pani, ktorá bezproblemov sundá jazdcov za pochodu!

Brooke sa mi páčila tiež, nedávala si servítku pred usta a absolutne nedala najavo strach.

Sexu tam bolo dostatok, zla tam bolo nadbytok a tak to má byť!

Veľmi sa teším na pokračovanie nakoľko som si Jazdcov velmi obľúbila a koniec nás pripravil na veľmi zaujímavé pokracovanie s Lucasom.

P.s. zatiaľ sa mi najviac paci Ricci

Ďakujem za štafetu Lucie Svobodová
A za knihu @marcy_jell_author

Štafeta č. 191
Kniha č. 171/2024

#recenzieTerka #kniznarecenzia #kniznastafeta #skbookstagram #milujemeknihy2 #marcyjell #marco #jezdciapokalypsy

Obsah:

#klamstvo #túžba #pomsta

Ale jezdci apokalypsy neznají slitování! Berou si, co chtějí. Čtyři nelítostní králové, co místo koruny nosí glocky! Ale jeden z nich byl pro mě osudový muž… Byl hrubý, neomalený a drzý stejně jako já. Ale pod slupkou zvířete se ukrýval někdo docela jiný. Tak něžný a sladký, až se tajil dech… Jen bylo těžké ho probudit. Bylo těžké najít v něm klady, když převládal hněv a pomsta, za kterou se hnal. Byla jsem lapená mezi touhou a klamem. Už jsem přestávala rozlišovat, co je skutečnost a co lež. A to nejhorší přitom mělo teprve přijít…

Kudík
12.06.2024 4 z 5

Apokalyptičtí jezdci jsou Válka, Hladomor, Mor a Smrt jako bájní Čtyři jezdci na koních, a to z knihy Zjevení, kde jsou symbolikou soudného dne. Jezdci v této sérii mají ty koně max. pod kapotou. :)
Bratři Delaneyovi v podání od nejstaršího Marca, Hectora, Ricciho po benjamínka Lucase, jsou mafiáni po českošpanělsku. Knihu jsem četla s nadsázkou s nijak velkým očekáváním, a proto nejsem překvapená ani zklamaná. Dá se říci, že stockholmský syndrom se opakuje v tomto i následujícím díle, části jsou opravdu krátké a bohužel se nedostaneme moc do hloubky (ehm, v jistém ohledu vlastně i dostaneme :) ). Přesto je to čtivé a osobně zdolám sérii celou, protože mě osudy a protějšky ostatních bratrů s úžasnou abuelou zajímají. Bonus jsou pro mě i 4 dobrmani s Fifi. 3,5*

uzivatel3682
14.05.2024 1 z 5

Tohle je tak špatný. Dej naprosto o ničem , nechápu,kde se měla vzít ta láska. Marco je akorát tak hrubián, co mluví sprosté a chová se jako debil. Ta jejich mafie je k smíchu a prostě ne. Tohle nedočtu. To se nedá.

lena.o.knihach
06.05.2024 2 z 5

Po mafiánech nesahám moc často a Marco mi připomněl proč.

Nejlepší postavou byla babička Marca a jeho bratrů, která se v knize sice jen mihla, ale když už tam byla, scény s ní stály za to. Byla rázná, zásadová a nechyběl ji smysl pro humor. Což se nedá říct o příběhu, tomu pár věcí scházelo.

Třeba komunikace mezi hlavními hrdiny, aby se ten jejich “vztah mohl nějak rozvíjet. Vždyť o sobě nic nevěděli a na to, že kniha měla být postavená na nich, trávila Brooke více času s Marcovými bratry, povídala si s nimi, svěřovala se jim. Mně samotná sice do noty nepadla, ale bratři Delaneyovi ano (až na Marca).

Dále příběhu chyběla hloubka. Celé to bylo strašně ploché, nedotažené a zápletka absolutně o ničem. Kde bylo nějaké napětí? Ať už to, při kterém půjde o život, nebo mezi hlavní dvojicí? A co chemie, jiskření, pořádná romantická linka od nenávisti k lásce? Od mafiánů si zkrátka představuji něco jiného.

První díl Jezdců Apokalypsy nedopadl podle mých představ, ale autorce se rozhodně nedá upřít velmi čtivý styl psaní, takže dám šanci Lucasovi a budu doufat…

#spoluprace @mojeromantika_cz

Áňa 998
27.04.2024 4 z 5

Mám pár knih, které na mě vyskakují ze všech stran. Patří mezi ně i knihy od @mojeromantika_cz, které mě moc baví sledovat. Je vidět, že knihy vydávají s láskou a starají se o své čtenáře. Když jsem tedy u @knihobot.cz zahlédla Marca, první díl Jezdců apokalypsy, měla jsem jasno!
A hlavně, chtěla jsem poznat na vlastní kůži to nadšení, které knihy vzbuzují. Dala jsem se do čtení brzy, a překvapila mě čtivost. Netrvalo dlouho a hltala jsem příběh Brooke každý volný moment. Hlavně ráno v autobuse... A to není prostředí pro čtení scén!
Co povědět k ději? Líbí se mi originalita prostředí, do kterého je příběh zasažen. Zločinci a přeci ne. Marco je jeden ze čtyř bratrů, a o nich taky uslyšíme, v dalších dílech Jezdců apokalypsy! To je lákavá vyhlídka!
Marco je z nich nejstarší a do jeho cesty se připlete Brooke. U Marca jsem dlouho byla na vážkách, jestli se mi líbí nebo ne. U Brooke jsem měla jasno hned, je strašně správná. Upřímná, svoje a pak, když se na scéně objeví Angie, babička Marca, tak i dost mazaná!
Milostná linka je tady možná trochu zrychlená, ale nevadilo mi to nijak výrazně. Upřímně jsem si užívala, že je příběh rychlý a nijak se nezdržuje. Pak musím ocenit i smysl pro humor, který mě moc bavil!
První díl Jezdců apokalypsy byl skvělý, dostala jsem přesně to, co jsem čekala a je mi jasné, že v sérii chci pokračovat. Jsem zvědavá, kdo mi ze čtyř bratrů na konci sedne nejvíce!

Cmacuba
25.04.2024 5 z 5

Za mě skvělý!!! Kdo má rád tyhle mafiánsko-erotický jednohubky, tak bude nadšený :-) Už jsem jich přečetla fakt hodně a tahle série mě teda pohltila tak, že se mi chtělo jenom číst a číst.

lorelai947
26.03.2024 4 z 5

Po přečtení této knihy jsem si rychle koupila i další tři knihy. Bohužel byl ale první díl ten nejlepší, pak to šlo od devíti k pěti. Znovu číst nebudu.

Mishaacka

tak trochu slow-burn
romance se špetkou erotiky
střídání pohledu Brooke a Marca
úvodní díl série

Líbí se mi prostředí, kde je příběh zasazen, protože zde máme zločinecké podsvětí a protože se nejedná o klasickou mafii, tak má Marcy spoustu prostoru pro vytvoření vlastní společnosti.
A musím říct, že jde opravdu poznat, že tahle série je už o něco vyzrálejší a Marcy už je zkušenou spisovatelkou.

Úžasná chemie mezi bratry. Jejich špičkování jsem si užívala a je pro mě tím nejlepším, na čem je základ Jezdců postaven. Pohromadě je drží babi Angie

Kniha je velmi čtivá, příběh mi pěkně ubíhal. Trochu mě mrzí, že jsme nestihli detailnější výlet do fungování a práce spolku Jezdců. Ale čekám, že více se dozvíme v dalších dílech. Základy jsou položeny

Vývoj vztahu mezi Brooke a Marcem byl takový zvláštní. Nebyli pořádně ani přátelé, moc času spolu netrávili, pak jen spolu sexovali a najednou jsou zamilovaní a milují se. Ten jejich vztah jsem úplně neprožívala a necítila, chyběla mi tam pořádná jiskra

Líbí se mi kromě bratrů vedlejší postava babi Angie. Určitě jsem zvědavá, kam se posune linka s Ramonou a jejich otcem

Brooke byla skvělá postava a ta mě tentokrát bavila mnohem víc, než Marco. Líbila se mi její upřímná povaha, prostořeká pusa, která neměla filtr a to, že si z Marca úplně nesedla na prdel. Postavila se svým démonům a zařídila si vlastní život

Marco, uzavřený, tak trochu bručoun, který po tom, co ho bývalá přítelkyně podvedla, ženám nedůvěřuje. Když se mu do cesty připlete Brook, tak neví, co si s ní počít. Ale protože ho přitahuje, rozhodne se, že si s ní aspoň nezávazně užije, než jí dá pas a pošle jí domů

Tuhle knihu bych zařadila jako lehce pikantní, určitě úplně né erotickou. I když někomu může přijít erotická dost. Sex tady úplně nehledejte, skoro tady není. I když musím přiznat, že ta jedna scéna v kanceláři byla dobře napsaná a hot. Plus epilog. Jinak je to spíše romance plná narážek.

Jdu se vrhnout na Lucase a zjistit, kam se s Jezdci posunu dál

Andrejka91
22.03.2024 4 z 5

Krásný úvod do série a na pět hvězd by to u mě bylo, kdyby to bylo trochu delší.
Na mě moc krátké, přečteno snad za 2 hodiny. Ocenila bych raději všechny 4 díly v jedné silné knize, než 4 tenké knížečky, ale chápu proč..

knihomolkaJani
21.03.2024 5 z 5

Jelikož ujíždím na mafiánských románech, tato série mě nemohla minout. "Temnota mě lákala, i když jsem se jí zároveň bála."
Jezdci apokalypsy začínají příběhem Marca. Marco mi přišel jako nejuzavřenější z bratrů, ale s Brooke se k sobě opravdu hodili, oba jsou citově chladnější a zdrženlivější.
Brooke mi jako postava první kapitoly trochu vadila, ale hned co se seznámila s Marcem jsem si jí oblíbila.. "Co vám stačí ke změně plánu? Jedna posraná španělská rodina."
Marco zde vystupuje jako opravdu veliký drsňák, líbí se mi jeho zásadovost a tvrdohlavost, a jsem ráda, že je to postava, která se vyvíjí postupně. "Normálně nevypadáš jako úplnej kr*tén, ale stačí, abys otevřel pusu, a všechno se změní."
Abych tu nepěla jen chválu, nemám ráda utahané začátky, ale tady je to zase až moc rychlé.. A to samé je i na konci, konec je velmi náhlý, ale uspokojivý.
Jako celek se mi kniha opravdu moc líbila, přečetla jsem jí doslova jedním dechem. Je to návykové, žhavé a opravdu sexy!
Obě hlavní postavy se mi k sobě charakterově hodily. Ale zmínit musím i vedlejší postavy, setkáváme se zde se všemi bratry, nejméně sympatický je mi zatím Hector (ale tomu je věnovaná až 4. kniha, takže má ještě prostor pro získání mého srdíčka). Nejvíce z celé knihy jsem si oblíbila babču! To je prostě postava, kterou tento příběh potřeboval! Zamilovala jsem si jí a i to, jaký má k vnukům přístup.
Najdete zde samozřejmě i pár záporných postav, u kterých předpokládám, že ještě dostanou svůj prostor v dalších knihách, protože zde to není dostatečně dořešené.
Už se moc těším na další knihu, kde se nám více představí Lucas.
"Jeden bez druhého dokážeme žít, ale spolu jsme silnější."

Mamka_cte
20.03.2024 5 z 5

První díl série Jezdci apokalypsy a protože už mám přečtené všechny díly, tak mužů říct, že tento u mě vyhrál na plné čáře a líbil se mi nejvíce. Takové jednohubky na jeden večer. Také jsem je měla všechny čtyři přečtené za tři dny. Neskutečně čtivé, návykové a já se zase zamilovala.

Marco a Brooke je super dvojka a ta jejich chemie? Vzrušení, hormony a sex musíte cítit na kilometry. Brooke si mě získala hlavně svou povahou a plus tím, jak zacházela s čtyřnohými mazlíčky. Ti se v tomto díle vyskytují nejvíce, takže možná kvůli tomu, ho mam nejradši. Líbí se mi, že všichni čtyři bratři se v knize hojně vyskytují. Testosteron na maximum. Další top postava je babča.. abuela, abuelita. Prostě jí miluju!

Úžasné jak jako rodina drželi pohromadě, jak bydleli vedle sebe a jak byli sehraní. A k sežrání. Prostě to se vším všudy miluju! Představte si taky mafiánského zabijáka s čivavou v ruce. Vrrrr.

Narážky a humor jsou v této sérii tím hlavním, co dělá knihu tak čtivou. Plus dávám za bonusovou kapitolu, kterou si na konci každé knihy můžete stáhnout a tahle se mi líbila nejvíce. Méďa byl top. To jsem čůrala smíchy!

Tuto sérii moooc doporučuji a rozhodně potřebuji další tvorbu od této úžasné české autorky! @marcy_jell_author

snilek.holka
16.03.2024 3 z 5

Knížce se musí nechat ze se čte prakticky sama a než se člověk naděje je na konci. Ale co se tyče příběhu.. jakoby ho někdo odbyl. Místy zbytečně zrychlené. Často mě napadalo, ze se to snad autorka snaží už mít za sebou. Což je strašná Škoda. Mohlo to být skvělý , takhle je to jen průměr. Ale zajímaji me ostatní bratři a zvědavost jestli to bude lepší a tak nejspíš sáhnou i po dalším dílu

petraLI
15.03.2024 4 z 5

Bylo to moc krátké, ale jinak nápad dobrý. Má to šťávu a nechybí humor. Některé části jsou zbytečně uspěchané. Je to jednoduše jednohubka na jeden večer.

Jidu
13.03.2024 5 z 5

Někdy je potřeba totálně vypnout a přečíst něco oddechového, a tahle kniha je přesně taková. Splnila má očekávání do puntíku.

Marco je krásný, bohatý a tajemný muž, hlavní hrdinka trošku praštěná (a jak jinak), naivní trubka, která se namočí do průšvihu, ale ejhle, ono to asi zase tak špatné nebude.

No uznejte. Čtyři krásní chlapi, luxus, vila, bazén, to je spíš dovolená, než nějaký trest. Já bych se teda takhle potrestat nechala okamžitě .

Ač jde o erotickou literaturu, tak zde milostné scény nejsou na každé stránce a kniha má i skvělou vedlejší dějovou linku, která mě udržovala v napětí.

Nicméně i po té erotické stránce se dočkáme a není to ten typ díla, kde k něčemu dojde až v 75% knihy, to zase ne. Je to vše opravdu hezky vyvážené.

Co víc říct, já jsem moc spokojená. Slupla jsem to za jedno odpoledne a už na mě z knihovny mrká Lucas. Knihu určitě doporučuji.