Jezero naděje
Dorothy Garlock
Aby po smrti rodičů uživila sebe i svou mladší sestru, přijme Nona práci v loveckém kempu u jezera. Místo zrovna nekypí životem, a tak to vypadá na poklidné léto. O vzruch se postará problémový host, z něhož se vyklube nový majitel kempu Simon. Navíc to mezi ním a Nonou nebezpečně zajiskří. Jenže pak si Nona všimne, že Simon hlídá každý její krok...... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2010 , AlpressOriginální název:
On Tall Pine Lake, 2007
V kempu by mohlo být pěkně, užívat si krásného počasí, ticho a klid, jen to může narušit nějaký nespokojený chlap. Nona se snaží se sestrou nějak sžít v novém prostředí a seznámí se s novým majitelem kempu. Přitahuje je to k sobě, až na divnou věc, že Nonu neustále pozoruje a hlídá. Pěkný příběh na jedno odpoledne.
Tohle nebylo to pravé pro mě. Hrdinové mi byli od začátku nesympatičtí, jejich reakce byly přemrštěné a přestože se to postupem děje zlepšovalo, už mě kniha nechytla.
Úžasná kniha.
Už dlouho jsem se už čtení tak nenasmála, ale stejně tomu něco chybělo.
Kniha mě tolik nechytla, jako spoustu jiných, ale i tak ji doporučuji :).
Tuhle autorku prostě zbožňuji, moc se na její knížky těším, a když je pak přečtu, mrzí mě, že jsem na konci. Tak tomu bylo i v tomto případě.
Není to klasický slaďáček z červené knihovny, ale láska tu nechybí, i když zde převládá napětí a psycho. A když si na konci myslíte, že je vše vyřešeno a přečteno, překvapivý vás prudký obrat. Klepete se až do konce. Naštěstí kniha dopadne dobře a budete se usmívat nad hrdiny a jejich budoucností.
no kniha je asi pěkná,jenom mě tedy chvílema nebavila.Nebudu knihu očernovat,prostě, není to moje počteníčko.
Dá se číst, je to takový slaďáček, ale nepostrádá ani napětí, děj to má, takže je to celkem líbivé.
2006 | Na konci duhy |
2002 | Hrdá a krásná |
2002 | S nadějí |
2008 | Rozmarná řeka |
2004 | Víc než vzpomínka |
Autorka se mi hodila do ČV, a tak jsem sáhla po této knize, kterou jsem ještě nečetla.
Kniha se mi líbila, a dobře se mi četla. Byl to pěkný příběh.