Jméno je váš osud
Camila Karolinss
Kniha je srozumitelným návodem pro vytvoření vzorce vlastního osudu podle jména a obsahuje seznam všech českých a slovenských jmen + jejich výklad.
Většinou to na lidi kolem mě sedí i starší lidé kteří nevěří na tyto věci říkají že to na ně sedí
Na mě to sedí opravdu naprosto přesně. Až budu vybírat jméno pro dítě, určitě do knihy znovu nahlédnu.
Tahle kniha je pro mě pomocí, protože numerologii kombinuji s astrologií což je skvělé.
Knihu jsem četla již dávno tomu. Tak asi 15 let. Dokonce jsem si z ní vytvářela vzorce osudů svých nejbližších. Byla to příjemná oddechovka... Nicméně se jmény svých dětí jsem již mnoho nezmohla. O to větší bylo překvapení, když má snacha si dle této knihy opravdu vybrala to nejpřijatelnější jméno pro svého syna (našeho vnuka).
Pro mě nesrozumitelné vysvětlení. Jednou autorka čísla redukuje, podruhé je nechá tak. Podle ní je sedmička katastrofa, podle numerologie ne.
Kniha je jednoduše a přehledně napsána a pro někoho může být samozřejmě přínosem nových informací. Nicméně, kdo se o tato témata déle a blíže zajímá, se rozhodně nejspíš nespokojí s touto teorií numerologických výpočtů vztahujících se pouze ke křestnímu jménu a příjmení. Dle mého názoru, je potřeba k prozkoumání alespoň malé části z našeho osudu více dat a údajů.
Kniha se docela povedla...je zajímavá a může te si z ní vyluštit i množství zajímavostí na svou osobu.
2004 | Jméno je váš osud |
2007 | Sedmá šifra Leonarda |
2008 | Hvězdný posel, a.s. |
2006 | Meno je váš osud |
Před lety taky se mi dostala do ruky táto kniha a vypočítala jsem spousta vzorců, ale po určité době již to nesedělo, řekla jsem si, že přece osud, ani zdraví člověka nemůže nějak ovlivnit. když žonglujeme s písmeny ve jménu. Dala jsem si na astrologii, ta mi připadá mnohen spolehlivější.