Kdo má za ušima
Marie Rejfová
Josefína Divíšková série
SLEČNA MARPLOVÁ PO ČESKU? MLADÁ. SVÉRÁZNÁ. UČITELKA. Ušák – řeklo by se obyčejné křeslo, ale pokud potřebujete zjistit, co se skrývá v domácnosti možného pachatele, stává se z takového kusu nábytku neocenitelný pomocník. Sklep v jednom brodském čalounictví je plný starožitného nábytku, a protože to svérázné učitelce Josefíně Divíškové připadá podezřelé, rozhodne se celé věci přijít na kloub. Do pátrání zapojí kolegu z práce Jakuba Stehlíka, jenže když se poblíž stane vražda a do Brodu přijede komisař Tvrdík, situace se notně zkomplikuje… VYCHÁZÍ POUZE JAKO E-BOOK!... celý text
![happy-smile happy-smile](https://www.databazeknih.cz/img/users/40_/4019/4019.jpg?v=1381127926)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Kraťoučká povídka, přesně v duchu staré dobré Josefíny Divíškové. Doporučuju fanouškům pro zkrácení čekání na novou knihu.
![MiroslavKutík MiroslavKutík](https://www.databazeknih.cz/img/users/14_/14188/14188-dOS.jpg?v=1476399166)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Krátký ale moc pěkný příběh moc jsem si knihu užil. Takové odpočinkové čtení co vás rozesměje...
![saez saez](https://www.databazeknih.cz/img/users/88_/88302/m_saez-wqO.png?v=1540969093)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Malé, milé, české. Josefína nemá chybu. Kniha je jednohubka na jedno kafe po obědě. Kéž by byla delší.
![Modrina Modrina](https://www.databazeknih.cz/img/users/58_/58180/m_58180-lW6.jpg?v=1459854938)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Opět milá jedno-, no, řekněme spíš půlhubka. :) Pro mě takoví milé intermezzo při hltání nového Cormorana. :)
vraždy ženy humor Česko, Česká republika česká literatura slečna Marplová české detektivky a krimi pátrající amatér maloměstoAutorovy další knížky
2017 | ![]() |
2018 | ![]() |
2017 | ![]() |
2015 | ![]() |
2019 | ![]() |
Perfektní povídka, Josefína je skvělá - jako vždy.