Čarověník přehled
Marie Rejfová
Když se Štěpán vydá na Valpuržinu noc hledat čarověník, který si chce naroubovat, netuší, že v tomto okamžiku se změní celý jeho život. V lese narazí na tři tajemné postavy, jež promění tuto malou noční výpravu v děsivou noční můru. Ovšem Štěpán má štěstí v neštěstí, protože ve stejný den narazí na Jindřišku, která jediná mu může pomoci. A tak se začne rozvíjet příběh plný tajemství (a samozřejmě i lásky), odehrávající se v doslova kouzelné krajině Českosaského Švýcarska.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Čarověník. Přihlašte se a napište ho.
mě se kniha hodně líbila, možná i víc, než série o Jozefíně, i když to je úplně jiný žánr. Neměla jsem pocit, že by to bylo vyloženě pro děti a mládež, je to pro každou věkovou kategorii. Doporučuji k přečtení.. užijte si příběh
Tak nevím, chvílemi mě to bavilo, chvílemi skoro vůbec. Přesto, námět pěkný, tři hvězdy si podle mne kniha zaslouží. :-)
Kniha Čarověník v seznamech
2017 | Kdo jinému jámu kopá |
2018 | Komu straší ve věži |
2017 | Kdo má pod čepicí |
2015 | Čarověník |
2019 | Kdo maže, ten jede |
Miluju serii o Josefine a autorcinu dokonaly cit pro vykresleni malomesta a jeho figurek, ale tohle....nepochopila jsem, nestihala jsem, nedocetla jsem.