Jsem tu pro tebe
Lenka Křížová
Mikuláš si v minulosti prožil ošklivé věci. Nyní nastupuje jako opravář, zahradník a kluk pro všechno na horské chatě v Janských Lázních a cítí se tu od začátku jako doma... a nic na tom nezmění ani fakt, že šéfův syn má problém s tím, že je homosexuál. I když se časem ukáže, že jeho nenávist není tak velká, aby se nedala obrátit v lásku, i on prožil něco, kvůli čemu se drží zpátky. Navíc se vrátí stíny z Mikulášovy minulosti ve chvíli, kdy to vůbec nečeká, a musí řešit věci, které považoval dávno za uzavřené...... celý text
Opět skvěle napsaná kniha od autorky, která mě nikdy nezklame.
Velice čtivá, lehký příběh, který krásně plyne a než se nadějete, je konec.
Žádná velká dramata a zvraty, i když je kniha plná těžkých témat. Autorka je však dokáže podat citlivě a snad i tím, že obě postavy jsou již dospělí muži, tak vše zvládají s rozumem.
Obdivuji, jak Mikuláš vše řeší s klidem, bez nějakých velkých emocí, nenechá se vytočit, spíš vše otočí v legraci.
Na druhou stranu Alex je trochu horká hlava, žárlivý, majetnický a neochotný si přiznat, že ho přitahuje Mikuláš.
Bije se v něm rozum a srdce, rozum mu velí, aby se držel jistoty a zůstal ve vztahu, ve kterém je již spoustu let a srdce, ten bláznivý snílek ho nutí doufat, že by konečně taky i on mohl zažít něco víc.
Kamil a nový příběh? Kdy? Podle anotace na konci knihy to hned na ten příští nevypadá. Ale nemůžu se dočkat. Autočino psaní zraje jako víno, každá nová kniha je lepší a lepší a tato bude ještě dlouho rezonovat. Je v mých top 3, hned vedle On a Trochu víc, přičemž pořadí je čistě abecední.
Moc hezký příběh plný trpělivosti a hlavně pokory. To se mi hrozně líbilo. To a tatínek Alexe. Pecka peckovatá.
Má třetí kniha od autorky a mohu říci, že opět nezklamala, pěkný příběh, těším se na další knihy.
Mam pocit, ze kazda dalsi knizka autorky je lepsi a lepsi. Vzdycky se do pribehu uplne ponorim a nechce se mi prestat.
Krasne promyslene povahy postav, pekne seznameni, jejich bolistky a nezpracovana traumata. Vzdycky to doda pribehu nadherny osobity raz. Ucteni si opravdu uzivam.
Nádhera!
Knihy od Lenky jsou vždy tak čtivé, že se nedokážu odtrhnout a miluju je s každou další víc a víc.
Bonus pro mě je, že okolí Dvora , Vrchlabí, Trutnova, HK je pro mě známé a tak si při čtení užívám i trochu vzpomínek a dokážu si prostředí lépe představit.
Každá její kniha má čestné místo v mojí knihovně.
Děkuji a už se nemůžu dočkat dalšího díla.
Tretia kniha od autorky a opäť nesklamala.
Musím povedať, že príbeh Alexa a Mikuláša ma dostal. Dvaja mladí chlapci, s ktorými sa život nemaznal.
Mikuláš zažil už v 16 rokoch odmietnutie svojej matky a pád na úplné dno...
Alex sa ako mladý popálil tak, že jeho telo hyzdia jazvy...
Čo však dokáže láska?
Každý z nich má však svoju minulosť a tá sa jednoducho ohlási v ten najnevhodnejší čas.
A čo sa rozhodnú obetovať, to sa dočítate v tomto príbehu. :)
Předchozí dvě knihy jsem si hodně oblíbila a občas si v nich zalistuji a přečtu si oblíbené pasáže. Nemohla jsem se tedy dalšího příběhu od autorky dočkat. A jsem nadšená, spokojená a trochu zklamaná, že jsem to přečetla zas tak rychle a termín vydání další knihy nikde :-(. Ale tak snad za půl roku :-).
Tak že, co tu tentokrát máme: zajímavé prostředí rodinné chaty, malinko větší věkový rozdíl mezi hl. postavami, trochu té nenávisti ze začátku, která přeroste v něco víc, pár skvěle popsaných sexuálních scén, čtivý příběh, který na vás působí reálně. Nic přehnaného. Dále zajímavé vedlejší postavy (vypíchnu Alexova tátu, ten byl tak skvělej) a nakonec dokonalý epilog. Přesně tak by epilogy měly vypadat.
Jak Alex, tam Mikuláš mají zajímavou a bohužel nepěknou minulost. Mikuláše mi bylo hodně líto, to čím si prošel byl hnus. Ale dokázal se odrazit ode dna a jen stoupat. Líbilo se mi, jak byl pracovitý a jak dával Alexovi najevo svou lásku. Jen moje představivost dostala zabrat, díky jeho dlouhým vlasům :-). Nějak si pořád nedokážu udělat v hlavě obrázek, jak vypadal.
Alex se ze začátku choval jak vůl. Takhle házet všechny do jednoho pytle. Ta jeho přítelkyně Klára byla fakt strašná. Dobře, že přijel Mikuláš a ukázal mu, jak vypadá láska. I přes jeho počáteční až vysloveně hnusný chování, to byl ale dobrý kluk. Jeho nerozhodnost se dala pochopit. Prostě neměl rád změny a chvíli mu trvalo, než se pro nějakou rozhodl. Rozkošný byl výběr jeho ponožek, spodního prádla a triček :-).
Maximálně doporučuji každý jednotlivý díl. A těším se snad brzy na další.
Příběh Mikuláše a Alexe se mi moc líbí. Další MM romance ke které se ráda vrátím. Z knížek Lenky Křížové na mě vždy dýchne klid, pohoda, romantika, naděje, láska a šťastné konce. Miluju to!
A teď...kdy, kdy, kdy?...kdy vyjde další knížka? A když dám 2x 5 hvězd vyjde nová knížka ještě letos? :o) sem závislák
Jsem tu pro tebe vypráví příběh Mikuláše a Alexandra. Mikuláš má za sebou poměrně komplikovanou minulost. Nyní nastupuje jako takový „kluk pro všechno“ na horskou chatu s názvem Léto a zdá se, že se začíná svítit na lepší časy. Ihned se tam cítí jako doma a dost tomu pomáhá i Alex, pohledný syn majitele. S tím to ale nebude tak jednoduché, jak se na první pohled zdá. Brzy poté, co Alexandr zjistí Mikulášovu orientaci, přijdou první potíže. Sašovo vřelé chování vůči němu skončí a Mikulášovi nezbyde nic jiného, než jeho názor na svou osobu změnit. Všichni víme, že mezi láskou a nenávistí je tenká hranice a právě tito dva hrdinové ji začnou objevovat.
V tomto titulu postavy opravdu vynikají. Každá z nich si ze své minulosti nese určité břemeno a bylo zajímavé sledovat, jakým způsobem si s tím ten druhý poradí. Oceňuji, že autorka do příběhu zakomponovala i těžší témata a vše nebylo jen růžové. Tentokrát se navíc nejedná o typickou lásku na první pohled a chvíli trvá, než si k sobě najdou hrdinové cestu. Toto mě na knížce bavilo nejvíce a čtení jsem si tak užívala!
Naprostá nádhera jako vždy. Knihu jsem si moc užila. Teď nezbývá, než čekat a těšit se na další. :-))
Další skvělý počin této autorky a jsem moc ráda, že jsem její tvorbu mohla podpořit koupí její již třetí knihy a netrpělivě budu vyhlížející další.
Oba hrdinové měli z minulosti pěkně naloženo a jejich cestu za vyrovnáním se s minulostí a za hledáním lepší budoucnosti jsem si moc užila. Kdo má rád MM romance, tak vřele doporučuji.
sex homosexualita láska erotika romantika pro dospívající mládež (young adult) dramata gayové LGBT, queer, LGBT+ gay romanceAutorovy další knížky
2021 | První muž |
2021 | Dar z nebe |
2022 | Jsem tu pro tebe |
2024 | Láska, s. r. (ne)o. |
autorka nezklamala knížka se četla dobře zajímavý děj těším se na další knihu od ní