Školní mazlíčci
Rebecca Johnson
Julinka a její zvířátka / Julinka - malá zverolekárka série
< 8. díl
Jmenuju se Julinka a až budu velká, chci se stát zvěrolékařkou! Škola, do které já a Zuzka chodíme, je prostě skvělá. Smíme mít totiž ve třídě zvířecí koutek. Staráme se v něm o morčata, ještěrky, rybičky a různé brouky. Tento týden budeme mít náhradní učitelku – slečnu Fajnovou. Ta toho o zvířátkách, bohužel, moc neví. Já a Zuzka naštěstí ano, takže doufám, že všechno půjde hladce.... celý text
Literatura světová Příroda, zvířata Pro děti a mládež
Vydáno: 2016 , Fragment (ČR)Originální název:
Playground Pets, 2014
Julinka a její zvířátka od Rebeccy Johnson je celá série knih o desetileté Julince. Julinka je totiž skoroveterinářka a zvířátka miluje a ráda se o ně stará. Tento díl vypráví o mazlíčcích, které mají ve škole a protože paní učitelka na přírodovědu musí odjet za svými rodiči a zastupující paní učitelka si není moc jistá v kramflecích, musí se o zvířátka postarat Julinka spolu se svou kamarádkou Zuzankou. A čeká je nejedna dramatická situace!
Julinku jsme si přečetly s Rozičkou před spaním a musím říct, že Julinčin příběh měl vše, co mít měl. Měl vtip, dramatické situace, šťastný konec a velice milé vyprávění. Pokud v knihovně potkáme nějaký další díl Julinčina příběhu, určitě nebudu váhat a půjčím ho :)
Knihu hodnotím 5 z 5 :)
Škoda, že je to poslední kniha o malé veterinářce Julince a její kamarádce Zuzce. Tentokrát měly na starosti školní zvířecí koutek. Byla to skvělá série. Moc se nám líbila.
To je přímo fantastická kniha. V knihkupectví mě už upoutal jen ten její krásný obal od paní Maj. To jsem ještě nevěděla co se skrývá za stránkami této skvělé knihy.
zvířata, faunaAutorovy další knížky
2015 | Chůvy v akci |
2014 | Přísně tajný plán |
2014 | Nezbedný poník |
2016 | Zatoulaní pejskové |
2018 | Škola začíná |
Moc povedený díl. Četl se hezky.