Kačka a Matěj
Eefje Kuijl
Kačka a Matěj série
1. díl >
Kačka a Matěj bydlí vedle sebe v ulici Na schovávané v nejhezčí čtvrti ve městě a mají pořád co objevovat, doma i venku. V knížce Kačka a Matěj - hledej v obrázcích, určené zejména nejmenším čtenářům, děti najdou na každé dvojstraně základní seznam věcí, které mohou v obrázku hledat, ale kouzelné detailní ilustrace toho k objevování a počítání nabízejí mnohem víc.... celý text
Velmi hezky vymyšlená kniha. Nejmenší čtenář v obrázcích vyhledává různé postavy a věci. Vyprávět se dá i o mnoha jiných věcech, které jsou vidět na hezkých obrázcích.
obrázky jsou krásné, ale chtěla bych zdůraznit, že to není kniha ke čtení, text tam skoro není. Je to kniha na prohlizeni. Cekala jsem neco jineho
Rozházené bonbóny dcerce nedaly spát :-D A kamaráda tak blízko pokojíku, že by se daly posílat dopisy je snem snad každého dítěte. Úspěch (dcera 3 roky).
Skvělá hledací kniha pro děti, dcerka (3) je nadšená a "čteme" pořád dokola a vymýšlíme si nové předměty na hledání.
Milé ilustrace, spousty malých detailů, které děti baví hledat. Kniha má i jakýs takýs příběh, ovšem spíš jde hlavně o to hledání. Doufám, že vyjde i nějaká další.
2020 | Kačka a Matěj |
2021 | Kačka a Matěj na cestách |
2023 | Tik Tak: Knížka s hodinami |
Typ knihy, ve které se dá pokaždé najít něco jiného. Doporučuji na cesty nebo při echt nudě. Pro mrňata i předškoláky - v knize se dá hezky procvičit počítání, barvy, první písmena.