Kačka a Matěj
Eefje Kuijl
![Kačka a Matěj Kačka a Matěj](https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/446598/bmid_kacka-a-matej-hledej-v-obrazcich-MEM-446598.jpg?v=1594021453)
Kačka a Matěj série
1. díl >
Kačka a Matěj bydlí vedle sebe v ulici Na schovávané v nejhezčí čtvrti ve městě a mají pořád co objevovat, doma i venku. V knížce Kačka a Matěj - hledej v obrázcích, určené zejména nejmenším čtenářům, děti najdou na každé dvojstraně základní seznam věcí, které mohou v obrázku hledat, ale kouzelné detailní ilustrace toho k objevování a počítání nabízejí mnohem víc.... celý text
![TaLu TaLu](https://www.databazeknih.cz/img/users/94_/94051/m_talu-jbv.jpg?v=1540998401)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Velmi hezky vymyšlená kniha. Nejmenší čtenář v obrázcích vyhledává různé postavy a věci. Vyprávět se dá i o mnoha jiných věcech, které jsou vidět na hezkých obrázcích.
![Pokorna_Praha Pokorna_Praha](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
obrázky jsou krásné, ale chtěla bych zdůraznit, že to není kniha ke čtení, text tam skoro není. Je to kniha na prohlizeni. Cekala jsem neco jineho
![Runkyna Runkyna](https://www.databazeknih.cz/img/users/41_/41454/41454-Cuo.jpg?v=1454410849)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Rozházené bonbóny dcerce nedaly spát :-D A kamaráda tak blízko pokojíku, že by se daly posílat dopisy je snem snad každého dítěte. Úspěch (dcera 3 roky).
![Varjohukka Varjohukka](https://www.databazeknih.cz/img/users/83_/8367/varjohukka-bMS.jpg?v=1540828411)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Skvělá hledací kniha pro děti, dcerka (3) je nadšená a "čteme" pořád dokola a vymýšlíme si nové předměty na hledání.
![Selket Selket](https://www.databazeknih.cz/img/users/27_/27878/selket-4eU.jpg?v=1579782717)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Milé ilustrace, spousty malých detailů, které děti baví hledat. Kniha má i jakýs takýs příběh, ovšem spíš jde hlavně o to hledání. Doufám, že vyjde i nějaká další.
2020 | ![]() |
2021 | ![]() |
2023 | ![]() |
Typ knihy, ve které se dá pokaždé najít něco jiného. Doporučuji na cesty nebo při echt nudě. Pro mrňata i předškoláky - v knize se dá hezky procvičit počítání, barvy, první písmena.