Kam ses schovala, lištičko?

Kam ses schovala, lištičko?
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/422373/bmid_kam-ses-schovala-listicko-DIC-422373.jpg 5 12 12

Kniha pro nejmenší děti, která jim jistě udělá radost. Užijte si společné chvíle při listování knihou a hledejte okouzlující lištičku. Je za kamenem? Nebo v hromadě listí? Kam se schovala tentokrát? Děti jistě potěší, že mohou nakukovat skrz výřezy do dalších stránek. Šikovně umístěné výřezy navíc dávají obrázkům nový rozměr – možná není vše na obrázku takové, jak se to na první pohled zdá... celý text

Literatura světová Pro nejmenší Šikovné děti - tvoření, hry, styl
Vydáno: , Svojtka & Co

Are you there little fox?

Luciluc
04.11.2024 5 z 5

Tohle je u nás doma nejoblíbenější kniha, kterou si děti "čtou" kolem 2-2,5 let. Milovala ji dcera, nyní i syn. Dcerka mu ji teď ráda předčítá a prohlíží si ji spolu. Mě tenkrát před pěti lety zaujala hezkými ilustracemi a ani jsem netušila, že bude mít u dětí až tak velký úspěch :) oceňuji i "hmatové prvky", které spolu s výřezy knížku příjemně ozvláštňují. Taková naše malá liščí srdeční záležitost :)

muchomurka
04.06.2022 4 z 5

Líbí se mi nápadem i provedením. Akorát jednoduché pro malé čtenáře. I Bambulka si ji ráda přečetla, dokonce ji pak uměla i zpaměti a to jsme ji měli jen půjčenou na pár dní z knihovny.

haWranka
27.05.2022 5 z 5

Nádherná knížečka, při každém prohlížení člověk objeví něco nového.

Natique
12.05.2022 5 z 5

Moc pěkné leporelo pro nejmenší!