Kamaráti s výhodami
Lily Gold
Prečo mať jedného, keď ich môže mať troch? Volám sa Layla Thompsonová a vo vzťahoch som nemožná. Vážne. Mám dvadsaťosem rokov a nikdy som nemala priateľa. Pomaly strácam trpezlivosť. Našťastie mám troch skvelých kamarátov, ktorí mi ochotne pomôžu zdokonaliť sa vo flirtovaní. Keď som sa im po nevydarenom rande vyplakala na pleci, títo traja muži sa mi rozhodli pomôcť. Súhlasili s tým, že spoločne budú mojimi „cvičnými frajermi“ a vymyslia plán lekcií plný falošných rande, milostných schôdzok a lekcií flirtovania. Na oplátku musím raz týždenne vystúpiť v ich podcaste, v ktorom poslucháčom radia o vzťahoch. Také jednoduché. Lekcie sú však čoraz intenzívnejšie. Každý „falošný“ dotyk trvá príliš dlho a každý „cvičný“ bozk sa končí ohňostrojom. Netrvá dlho a uvedomím si, že ich priateľstvo mi už nestačí. Chcem viac. Chlapci ma naučili, ako si získať priateľa. Tak to skúsim – a hneď trikrát.... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Bude vydáno: 2025 , Ikar (SK)Originální název:
Faking with Benefits, 2021
Na můj vkus tam bylo toho sexu až příliš a zápletka v podstatě žádná. Takový konec jsem nečekala, tak trochu jsem sázela na Joshe. Pánské osazenstvo mi bylo sympatické ale Layla uměla být pěkně protivná. Každopádně takový druh knihy jsem zatím nečetla, bylo to zvláštní ale musím pochválit autorčin styl psaní. Četlo se to dobře.
Nebyla jsem cílovou skupinou pro tuto knihu. Věřím, že ostatní může bavit, ale erotické romány nejsou prostě mým šálkem čaje...
Opravdu nesuďte knihu podle obalu :D Každý z nich byl něčím výjimečným a sama bych nevěděla, kterého bych si vybrala. Vůbec jsem nevěděla, co ke konci očekávat a tak mě bavilo číst dál a dál. Kniha měla skoro vše,co vás v životě potká. Smutek, ztráta, milovat, strach, vzrušení, smích, přátelství, žárlivost,šikana, spusta spicy scén :D Nečekala jsem,že to tak skončí, ale jsem ráda,že se štastným koncem,doporučuji.
Rande nanečisto? Prostě paráda! Tahle knížka mě úplně dostala. Byla zábavná, romantická, místy pořádně vzrušující – přesně ten typ příběhu, který si užíváš od první do poslední stránky. Layla byla skvělá hlavní hrdinka, taková, se kterou se snadno sžiješ, a ti kluci? Ach jo, taky bych si nedokázala vybrat! Každý z nich měl něco do sebe a dohromady to byla fakt jízda.
Co mě ale překvapilo, bylo, že knížka měla i hlubší rovinu. Nešlo jen o romantiku a humorné situace, ale dotkla se i vážnějších témat, což ji posunulo na úplně jinou úroveň. Bavilo mě to od začátku do konce, nešlo se od ní odtrhnout.
Takže jestli hledáš něco, co tě rozesměje, dojme a zároveň ti trochu zahřeje srdce a nemáš problém s netradičními vztahy, Rande nanečisto rozhodně doporučuju. Je to přesně ta knížka, kterou si po dočtení ještě chvíli v hlavě přehráváš.
Konečně kniha, kde jsou spicy scény fakt žhavé! O sexu ve čtyřech jsem četla poprvé a jsem překvapená. Osobně si polyamorii nedokážu přestavit, ale tady mi to vůbec nevadilo.
Četlo se to rychle, ocenila jsem kratší kapitoly.
Škoda toho konce, od návštěvy svatby to šlo kvalitou dolů, ale za mě příjemné překvapení.
PS: asi to nebude pro všechny :)
Tak tahle kniha, to byla opravdu jízda.
Dopředu říkám, jestli máte problém s polyamorií nebo netolerujete ,,jiné vztahy,, jako muž×žena, tohle nebude kniha pro Vás.
Naopak pro čtenáře, kteří jsou otevření více věcem, tohle bude to pravé ořechové.
Já se od knihy nemohla odtrhnout.
Četla jsem ji na doporučení a mohu jedině zase doporučit dál.
Hlavní hrdinka 28 letá Layla bydlí v bytě, kde naproti bydlí její 3 nejlepší kamarádi.
Layla je módní návrhářkou spodního prádla.
Má ale smůlu i díky vytíženosti si najít pořádný vztah a stále se drží svého desetiletého plánu. Ne ale vše jde vždy dle plánu.
Její 3 přátelé:
Luke, Zack a Josh mají podcast, kde se věnují vztahům. Každý kluk má jinou povahu a tak se super doplňují. Každý má navíc nějakou svoji minulost a jasně, že i Layla ji má.
Já si je hned všechny oblíbila.
Nabídnou Layle, že ji pomůžou, jak správně randit.
Postupem času se tak nějak Leyla zamiluje do do všech 3 kluků a kluci zase do ní.
V knize byly takové zvraty, že jsem nevěděla do konce, jak to dopadne.
Ale tak jasně, když může mít všechny, proč by měla mít jen jednoho?:D
Kniha je navíc super napsaná, hodně vtipná a plná spicy scén.
Rozhodně doporučuji přečíst.
(SPOILER)
No tak tohle bylo zajímavé. Jak je psané níže, nesuď knihu podle obalu, protože jestli čekáte nějakou milou romanťárnu tak jste na velkém omylu. Tohle bylo jedno velké psané porno. Ale bylo to super, moc mě to bavilo, čte se to téměř samo, ani jsem se nenadála a už jsem byla v půlce. Měla jsem obavy, aby to nebylo příliš protahované když je ta knížka poměrně dlouhá na tento styl. Ale téměř vše tam bylo popisované z pohledu každé postavy.
Nelíbil se mi moc ten konec, jak jim odpustila hned, stačilo vyznat lásku a hned bylo vše zas růžové, a ten samotný závěr... Zack se 12let se trápí po smrti snoubenky a pak naráz za jeden den už to má v hlavě srovnané. Luke se ještě po 10letech nevzpamatoval z rozvodu, jde na svatbu svojí ex, bojí se zas zamilovat a pak naráz tak ví co chce. Jediný Josh mi asi v ničem nevadil, to byl takový méďa. Nevím no. Kdyby to skončilo tím, že jim odpustí, ale budou z nich jen dál kamarádi nebo si vybere jednoho, líbilo by se mi to víc, ale chápu, že to nebyl záměr autorky.
Co musím vyzvednout jsou krátké kapitoly, líbil se mi výběr všech jmen a taky, že na to kolik erotiky tam bylo tak tam nebylo moc oplzlých keců jak je často zvykem.
Milé , příjemné a pikantní čtení. Bavila jsem se od začátku do konce. Jsem zvědavá na další knihy.
(SPOILER) Jak už tu někdo přede mnou konstatoval, obálka dost mate. Uvnitř je to totiž naprostá erotická jízda ty bláho. A kdyby to současně nemělo ambice stát se romanťárnou roku, dala bych 5*. Jenže já to autorce nějak nevěřím, možná je to proto, že jsem asi monogamní až na půdu. Layla je upracovaná, traumatizovaná a sociálně neohrabaná. A přesně takovou kamarádku mám a uplně ji v této situaci i vidím. Takže to se autorce docela povedlo vystihnout. Alenže by to mezi třemi chlapi takhle klapalo a všechno bylo zalité sluncem. Já nevim. Na konci už jsem se vyloženě smála. Dávám 5 hvězd za erotické scény, asi nikde jsem nečetla lepší. A asi 2* za snahu romantiky až za hrob, u mě to nějak nezafungovalo. Nejdřív jsem fandila Joshovi, pak chvíli Lukovi a nakonec mi lezli krkem všichni včetně Layly. Dávám 3,5 hvězdy a to jen proto, že jsem nepřeskakovala pasáže.
Kdo čte moje recenze tak už ví,že já nejsem příznivec těchto obálek. Nenavnadí mě, nezaujmou mě prostě se mi nelíbí. Přijdou mě jako dětské omalovánky. Na doporučení mé spřízněné knižní děvy jsem se přemohla do čtení. Ach Andy...díky,díky za tento skvost.
,,Kdo z nás má právo určovat co je v životě normální"?
Příběh je o netradičním vztahu o silné ženě a harému pohledných mužů. Bylo to originální,syrové,živočišné,odvážné ,žhavé a hodně otevřené.
Kdo uznává jen monogamii tak ani raději nečtěte,protože je to otevřený milostný vztah ve čtyřech.
Layla hledá přítele, vztah... lásku.
Tři její sousedí se jí nabídnou pomoct najít lásku. Oni sami jsou single a vedou podcast kde otevřeně radí ve vztazích.
Layle se naskytne díky Zackovi, Lukeovi a Joshovi prožít svojí nejtajnější sexuální fantazii... prožít sexuální vztah se třemi muži.
Při čtení si určitě každá najdete svého favorita,s kterým Layla nakonec skončí, jenomže život není o výběru a normálnu, ale o odvaze,touze a lásce.
Pro mě tato knížka byla bonusovým vánočním dárečkem kde se krom skvělého sexu setkáváme i se šikanou,ponižováním, lynčováním, skandálem,ale i na třikrát zlomeným srdcem.
Tohle bylo sakra žhavé!!!
Obálka i anotace pěkně klamou,myslela jsem si,že to bude další "vanilka" a ejhle. Valila jsem oci. Začátek byl takový zvláštní,ale pak?? Fiiiiha až jsem chvilkama tu jejich chemii zavidela :) Rozhodně doporučuji,ale asi ne všem. Sex ve čtyřech každého neláká ;)
Jééééé,to byla nádherná pohádka. Smála jsem se,plakala,byla trošku šokovaná, naštvaná i dojatá. Přesně tohle u knihy miluju. Když mě dokáže naprosto rozsekat a zároveň slepit dohromady. Luke,Josh i Zack:vždycky mám nějakého favorita,ale tady to ani náhodou nešlo, zamilovala jsem si všechny úplně stejně a modlila se,aby konec dopadl přesně tak,jak dopadl.Miluji!!!!
Byla jsem hodně zvědavá. Byla jsem i trošku skeptická. Ale jsem naprosto nadšená!
Knížka se čte opravdu sama. Stránky mi ubíhaly pod rukama ani nevím jak. Byly chvíle kdy jsem se smála a chvíle kdy se mi chtělo brečet. Všichni čtyři byli skvělí. Každej jinej, každej svůj a každej mě bavil něčím jiným.
A ten sex?! Sex ve čtyřech je pro mě v knížce novinky. Tři lidi jo, ale čtyři jsem ještě nezažila. No ale pane bože! To bylo k*rva žhavý!
(SPOILER) Kdyby to byla jen ona, Luke a Josh, dala bych knize i 5 hvězdiček. Zack si nezaslouží odpuštění, aspoň podle mého názoru.. za žádných okolností se tak k ženám nechováte. Jako ano, truchlil, ale byl tak hrubý a nechápu, jak mu odpustila během několika minut, kdy mluvil.
Tak toto mě hodně bavilo