Než príde zajtrajšok
Janette Oke
Kanadský Západ série
< 6. díl
Čakajú ich najdôležitejšie rozhodnutia života… Christine a jej starší brat Henry vyrastali v milujúcej rodine Delaneyovcov ako ich vlastné deti. Teraz sa chystajú vyletieť z hniezda. Henry sa zamiloval a plánuje svadbu. Christine sa teší z bratovho šťastia, hoci ešte stále ju bolia jazvy po vlastnom stroskotanom vzťahu. Uprostred neistoty spôsobenej vojnou v Európe o ňu prejavuje záujem viacero príťažlivých nápadníkov. Bude ochotná vzdať sa snov o živote na milovanom severe v mene celoživotnej lásky?... celý text
Literatura světová Pro ženy Historické romány
Vydáno: 2023 , KumranOriginální název:
When Tomorrow Comes, 2001

Ďalší diel rodinnej histórie Delaneyovcov sa odohráva prevažne v Calgary na začiatku druhej svetovej vojny a hlavnou hrdinkou je Christine.
Po sklamaní a zrušení sobáša sa vracia na niekoľko mesiacov k rodičom, no vie, že jej rodný dom, hoci jej jej srdcu blízky, jej už nestačí. Najskôr odchádza za bratom Henrym pomáhať s príparvami na svadbu a potom sa už snaží postaviť na vlastné nohy. Sledujeme, ako si hľadá prácu a ako si ju všíma nemálo mladých mužov. Zaujímavé je sledovať spôsob, akým si chce Christine vybrať správneho životného partnera.
Pekná kniha, nie veľmi strhujúca, ale potešila.
náboženské rományAutorovy další knížky
2017 | ![]() |
2018 | ![]() |
1996 | ![]() |
2021 | ![]() |
2018 | ![]() |
„Když se člověk dívá na svět kolem sebe, může ho považovat za jiný než dobrý?“
Další skvělá knížka z pera mé oblíbené autorky. Moc ráda jsem se zase po čase ponořila do pěkného románu, při čtení jsem vůbec na nic nemusela myslet a jen jsem si užívala pomalé tempo děje. Na příbězích paní Okeové se mi líbí, že i když jde o romantiku, postavy v knihách nejsou černobílé a zažívají podobné životní kotrmelce jako já.