Soukromá potěšení
Bertrice Small
Nora zjistí, že ji manžel zamýšlí opustit. Přítelkyně jí poradí kabelový program zvaný Kanál, jako útěchu. Nora se ocitá ve virtuálním světě, kde se jí splní každé přání, a prožívá erotické fantazie. Manžel ji hodlá připravit o majetek a ona se nalézá v neřešitelné situaci. Požádá správce Kanálu, aby mohla ve světě fantazií zůstat déle. Ten jí vyhoví a Nora slíbí, že mu laskavost jednou oplatí. Tak se Nora na dva měsíce přemístí do Kanálu, kde se oddává svým potěšením. Pak správce Noře nabídne, že ji manžela zbaví a zajistí jí všechno, po čem kdy toužila, pokud za něj převezme správu Kanálu a bude v něm pracovat i po své smrti. Nora nabídku přijímá, i když ví, že výměnou za manželovu smrt zaprodala duší Ďáblu.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2005 , BaronetOriginální název:
Private Pleasures, 1982
Taková erotická pohádka pro dospělé. Občas bych službu tohoto televizního kanálu určitě využila.
Zajímavý příběh, ale četla jsem lepší knihy od této autorky, která mě baví. Vadila mi ta nereálnost.
Za mne hrozné, nevadila mi nereálnost, ale spíše pocit lacinosti "příběhu" vymyšleného a sepsaného během dne, dané milostné scény nudné, závěr jako kdyby vymyslelo dítě. Je to první kniha od této autorky, tak si přečtu jinou, abych zjistila, zda píše i jinak.
Bohužel děj co se týče rozvodu určitě reálný,každopádně super nápad s kanálem. Provokativní kniha naplněna sexem a realitou. Pěkná zápletka. Kniha se mi hezky četla. Za mě fajne;)
Příběh Nory, která utíká před realitou do světa fantazie. Hodně erotická kniha. Mám ráda knihy této autorky ,ale tato mě příliš nesedla.
Tato kniha je na mně velmi erotická, ale když dáte sex stranou, jedná se o rozvod dlouholetého manželství, kdy muž je chamtivec a najednou se chová odporně ke své ženě i dětem a odmítá jim cokoliv dá. Žena, která dosud žila v jeho stínu, se vzbouří a chce spravedlnost. Dosáhne ji nakonec záhadným postupem.
Šílená kravina, která se skvěle četla :))) Takže jo, baby, žádný hluboký děj, nicméně určitě si ji přečtěte :))
Kniha se pěkně četla, byla úžasná. A pokaždé mě odnesla do světa ženské fantazie. Vřele jsem ji doporučila kamarádkám. :-)
Je mi líto, ale ani tato kniha od paní Small se mi nepodařila dočíst. Prostě tato autorka asi není můj šálek kávy.
1999 | Otrokyně lásky |
2002 | Výchova lady Lucindy |
2003 | Extáze: Extáze / Spoutaný a odhodlaný / Temné touhy / Dámská rozkoš |
2007 | Divoká Jasmína |
2000 | Adora |
Jo v té zemi za velkou louží mají ale televizní kanály. Nevím, co brání našim televizím udělat podobný kanál. Určitě by to spousta využila. I já bych si místy objednal.
Ale nyní vážně. Krásná a opravdu oddechová pohádka pro dospělé. Nechybí jak napínaví příběh (s prazvláštním koncem), tak i krásné milování a dokonce i jakési scifi.
Určitě si seženu i další díl.