Kapitán Bombarďák a útok hovoriacich záchodov

Kapitán Bombarďák a útok hovoriacich záchodov
https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/384794/bmid_kapitan-bombardak-a-utok-hovoriacic-5xH-384794.jpg 4 28 28

Kapitán Bombarďák série

< 2. díl >

George a Harold sú zväčša zodpovední chlapci… Ak sa práve deje niečo zlé, zväčša sú za to zodpovední! A vyzerá to tak, že už zasa vymýšľajú. Najprv svojimi žartíkmi narušia Zjazd vynálezcov a potom – hoci omylom – vytvoria armádu hrozivých hovoriacich záchodov, ktoré sa rozhodnú ovládnuť svet. Kto zastaví mäsožravé toalety?! Vyzerá to ako práca pre Kapitána Bombarďáka! Prečítajte si druhý diel úžasných dobrodružstiev kapitána Bombarďáka! Jeho identita je taká utajená, že ani on sám nevie, kto vlastne je! Jedno je však isté – tento nebojácny superhrdina sa neváha postaviť zloduchom a odvážne bojuje za pravdu, spravodlivosť a za všetko nesprateľné a bavlnené! Váľanie po zemi zaručené!... celý text

Humor Pro děti a mládež
Vydáno: , Fragment (SK)
Originální název:

Captain Underpants and the Attack of the Talking Toilets , 1999


více info...

Přidat komentář

Sitting-Bull
07.01.2024 5 z 5

Druhý díl, další spousty legrace a praštěných, pardon, skvělých nápadů George a Harolda a můj prvňáček si to louská sám napřed, protože chce vědět, co bude dál. Moula 2000 se u nás doma zabydlel a čas od času na nás vyskakují z obrázků zhmotněné věci a příšery. Dobře jsme se bavili, oba. :-)

hippiesak
30.11.2022 3 z 5

Nebylo to špatné, ale mám pocit, že nás s děckami "jednička" bavila víc. Tak uvidíme co 3. díl :) Ale každopádně je to úlet, o tom žádná :)


Barbanka
26.10.2011 4 z 5

Nevím proč, ale knihy tohoto žánru mě nikdy moc nebavily. Ale napsané je to dobře, fajn jako oddechové čtení...