Když ptáčka lapají
Magda Váňová
Jordana a Vojtěch ,hrdinové románu,jsou pro své okolí ideální pár.Ale teprve manželství ukáže ,že tomu tak není.Ukáže se,že platí přísloví: Když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají.
Opět velmi čtivý příběh od mé oblíbené autorky. Těžko se od knihy odtrhnout, nezbývá něž jen číst a číst.
Jedna z nejlepších věcí paní Váňové. Ne že by mě hlavní hrdinové neiritovali, ale do jisté míry se jejich myšlenkám i jednání dá věřit, což vidím jako plus.
Příběh nerozhodné Jordany a záludného Vojtěcha mě pohltil opět s prvním slovem.Knihy Váńové jsou plné náboje a života současných hrdinů,kterým můžete být i vy.I když někdy by hlavní hrdinové potřebovali profackovat.Z malých hrdinů na začátku jsou na konci hrdinové s velkým "H" a tak to má být ,aby vás příběh bavil do konce.
I zde platí ,že když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají. A pak dojde k totální proměně.Tak to v životě chodí a procitnutí někdy moc bolí. Knížka se velice dobře čte.
Příběh plný zvratů, propletení vztahů, ze začátku to vypadalo na hezký vztah, ale jak se říká, když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají. Pak dojde k totální proměně
Dobře se četla, zajímavý příběh, bavilo mě to. Tuto autorku mám ráda, patří k těm, po kterých sáhnu, když si chci oddechnout a zakousnout se do čtení.
nevěra pro ženy manželství rodinné vztahy manželská krize osudy žen
2008 | Zapomeň na minulost |
2008 | Past |
2003 | Tereza |
2010 | Kukaččí mládě |
2016 | Nebýt sám |
Úžasné, čtivé, děj má spád a nedalo se odtrhnout. Kniha se mi moc líbila a těším se na další od této autorky.