Když začalo pršet

Když začalo pršet
https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/118991/kdyz-zacalo-prset-118991.jpg 4 10 10

V jednom horkém srpnovém dni se v kruhu svých nejbližších stane prominentní spisovatel a profesor literatury Henry Thompson obětí vraždy. Již brzy je jasné, že tento vážený muž byl otráven. Nezdá se ale, že by pozůstalí nad jeho smrtí příliš truchlili. Policie se ujímá vyšetřování, ale rafinovanou vraždu nemůže nikomu dokázat. Navíc se pomalu rýsuje úplně jiný obraz zdánlivě velkorysého a šarmantního sympaťáka, který začíná ukazovat Henryho Thompsona v úplně jiném světle...... celý text

Janča1532
05.02.2023 4 z 5

Za mě dobrá detektivka.Rozuzlení nečekané.Ale holt kdo jinému jámu kopá sám do ní padá.

bazyk21
04.06.2020 5 z 5

napínavé až do konce

RADOST
29.03.2020 3 z 5

Pokus o klasickou detektivku. Začátek na mě působil jako dílo z pera snaživého žáčka tvůrčího psaní. Pak se ale úroveň zlepšila a příběh sám nepostrádal podněty k zamyšlení. Takový lepší průměr.

čef
11.09.2019 5 z 5

Román jakoby opsaný od Agathy Christie, jen Poirot tam možná chyběl. Vlastně ani ne. Řešitel případu se na něj odvolává a lebedí si, jak vše odhalil u závěrečné sešlosti. Jinak docela čtivé, za pár hodin jsem byl na konci, který byl jakž takž překvapivý, i když trochu neklasicky nepřípustný. Vše ostatní však ano a tak si fandové Poirota mohou oddechnout.

dagmar5477
27.06.2018 5 z 5

Opravdu povedená detektivka, podle mého gusta.

katina
22.12.2016

Za mne dobře napsaná detektivka se zápletkou a překvapivým rozzuzlením.