Když ženy mají své dny
Irena Fuchsová
Soubor pětadvaceti úsměvných povídek ze života současné ženy zahrnuje široký okruh problémů, s nimiž se hrdinky denně potkávají jak v osobním a rodinném, tak i v profesním životě. Vypointované povídky kladou důraz na nadhled a toleranci, s nimiž, se všechny drobné i vážnější životní problémy zvládají lépe, ať je to v případě prolhaného šéfa, zákeřného kamaráda, nebo třeba úchylného dědečka nebo zlé matky. Autorka věci, které ženám ztrpčují život, rozvody, pomluvy, zákeřné lži a podobně líčí s úsměvem a ironií, lehce naznačuje optimální řešení, a naopak s pochopením zdůrazňuje kladné mezilidské vztahy a vliv prostých skutků a reakcí na jejich zlepšení. Zdůrazněný optimismus a chvála prostých životních radostí je pro knihy této autorky typická.... celý text
Vůbec nerozumím tomu, proč takové knihy vůbec vycházejí. Jsou naprosto nudné. Příběhy postrádají smysl, nebo jsem lehce předvídatelné. Nuda.
Knížky od paní Fuchsové nikdy nesklamou. I tahle se četla moc dobře a povídky jsou super.
Takhle knížka mě docela zklamala. U některých povídek mi děj přišel trochu nereálný, jindy byl zase snadno předvídatelný.
2002 | Když muž miluje muže |
2002 | Když se žena svléká |
2005 | Když chce žena zhubnout |
2004 | Když je žena v lázních |
2007 | Když ženy mají své dny |
milá oddechovka a pohlazení po duši :)