Keď sa zaľúbiš
Julie Garwood
V úsmevnom ľúbostnom príbehu bestsellerovej autorky sa dočítame o pätnásť ročnej Summer, pochádzajúcej z nekonvenčnej írskej rodiny, ktorej sa splní dievčenský sen. David, najúžasnejší chlapec na svete, túži s ňou byť každý deň, každú minútu… Všetko funguje výborne, kým sa na scéne nezjaví Ann, ktorá zbiera chlapcov ako trofeje. Svoju sieť hodí teraz na Davida. Ako si Summer poradí s touto vypočítavou potvorou...?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2001 , Mladé letáOriginální název:
A girl named Summer, 1986
Pro náctileté super jednohubka. Pro ostatní už to taková sláva není, ale já osobně bych takového Davida v 15ti brala všema 10ti. :) I celou Summeřinu rodinu, i když mi tak moc trhlá nepřišla. Při čtení jsem se usmívala (např. u tenisu), a to je hlavní. Byla zde snaha i o poučení, ale na to už jsem moc stará a zkažená. :)
Četla som ju ako tenegerka a jelikož som mala mozog na inej úrovni a o skutočnom živote vedela ešte tak málo páčila sa mi.Ale dávam len dve hviezdičky skrz toho že dokonca i v tom veku ma zaujímali iné veci a nie kluci...prečítala som si ju skôr z toho dôvodu že to bol darček od rodičov,sama by som po nej určite nesiahla.
Příjemný dívčí román. Čte se to samo. Samozřejmě spíš pro mladší čtenářky, ale neurazí snad nikoho.
Je to příběh patnáctileté holčiny Summer, která potká svou první lásku. Zprvu jsem si řekla, že o puberťačce číst nemusím, ale jelikož autorku miluji, neodolala jsem. Tolik jsem se nasmála, jak už dlouho ne. Je to velice humorně napsané a přitom jsou v ní velká životní moudra, která tam pronáší hlavně její dědeček.
A proto neváhejte a čtěte, určitě nebude zklamáni. Stejně tak jako já.
Opět celkem obyčejný román. Dobře se četl, ale nic extra to nebylo. Jen mě štvalo, jak si pořád vymýšlela! Vždyť to nemohlo skončit dobře :)
Knížku jsem četla, když mi bylo asi 14 a moc se mi líbila. Příběh se mi moc líbil. Přečetla jsem ji jedním dechem. :-)
Mám přečtené téměř všechny knížky od Julie Garwood a často se k nim vracím. I od této knížky jsem čekala to, na co jsem u autorky zvyklá. Ale asi se jedná o prvotinu, nebo nějaký pokus psát pro mládež. Příběh byl nenáročný, do první půlky knížky celkem nudný. Ke konci se to zlepšovalo, ale vadilo mi, že spoustu věcí přeskočila, jako kdyby prostě nastal zkrat a autorku už to nebavilo řešit, tak to utnula. Některé části, hlavně na konci, by chtěly více vysvětlit. Ale celkově proč ne? Velký palec nahoru za skvělého dědečka a v podstatě za rodinu Summer.
Dalo se to, jen to nebude má neoblíbenější knížka od Julie Garwood. :-)
Velmi jednoduchý příběh. Příjde mi to jako autorčina prvotina nebo jako pokus psát pro mladé slečny.
2007 | Nevěsta |
2012 | Ideální muž |
2001 | Láska a čest |
2002 | Nebezpečná hra |
2009 | Králova milenka |
Pre dievčatá ideálné čítanie.