Keltská lidová kuchyně
Joanne Asala
Velmi zajímavě zpracovaná kniha přináší řadu receptů na chutné keltské pokrmy, většinou v souvislosti s tradičním slavením sabatů.
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 1999 , Volvox GlobatorOriginální název:
Celtic folklore cooking, 1998
více info...
Přidat komentář
25.05.2017
Další z knih,u které sice dávám "přečteno" ale není to tak docela pravda,protože "permanentně nedočteno" a "čteno" a "stále něco hledáno".. a tak pořád dokola
16
27.02.2014
Kuchařka se mi líbí nejvíce ze všech kuchařek co kdy byly napsány.Recepty jsou doplněny,citáty,modlitbami,příběhy a doporučeními,ke kterým svátkům jídlo či pití připravit.Nádhera.
Kdo se chce dozvědět a vyzkoušet si, jak vařili Keltové (a leckde vaří dodnes), tak tuto knihu a vařechu šup do ruky! Skutečně hezká kniha a dobrý nápad.