Za zrcadlem
Anička Záhrobská (p)
Klub nočních můr série
< 2. díl
Že prý noční můra odezní, když si o ní s někým popovídáte. No, tak to u mě v Klubu nočních můr teda neplatí! Jmenuji se Anička Záhrobská a vítám vás na mojí další strašidelné přespávačce. Připravte si deky, baterky a slabší povahy si rovnou připraví i telefon na rodiče. Dneska vypráví Karin o své kámošce Abigail. Vždycky byly nejlepší kamarádky, až jednou po prázdninách se Abigail vrátila do školy jako vyměněná. Proslýchá se, že si našla novou kamarádku, Abi, která prý bydlela přímo u ní doma, ve světě za zrcadlem. To vůbec není podezřelé. Co by se asi tak mohlo zvrtnout, že jo? Druhá knížka v sérii Klub nočních můr.... celý text
Literatura světová Horory Pro děti a mládež
Vydáno: 2022 , CPressOriginální název:
Mirrored, 2011
![Alets Alets](https://www.databazeknih.cz/img/users/37_/370381/m_alets-663721834e5c0.png?v=1714889092)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Maminka nám jí četla, ale chystám se si jí přečíst. Už vím co tam bude,ale to nevadí. Knížka je lepší než předchozí díl o tom zombie. Napíšu toho víc, až si jí přečtu sama.
Konečně jsem jí přečetla, asi za hodinu. Podle mě nebyla tolik strašidelná jako ta se zombie. Ale nenadchla ani neurazila. Průměr.