Pravidla lásky

Pravidla lásky
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/535282/bmid_pravidla-lasky-66065e60dabf2.jpg 4 242 242

Klub zhýralců série

1. díl >

Říká mi, že jsem dokonalá. Jeho bezchybná submisivní partnerka. Jeho hodná holka. Zlomil mě vztah s přítelem, který mě zanedbával, a toužila jsem, aby mi někdo řekl, že za to stojím. Pak jsem nečekaně získala práci u šéfa, před kterým padám na kolena – doslova. Dělám kvůli němu věci, ke kterým by se skutečná sekretářka nikdy neodvážila. Emerson Grant mi říká, že mu víc, než jen stačím. Jsem hodná jeho chvály. Existuje ale spousta důvodů, proč bych se od něj měla držet dál. Je majitelem Klubu prostopášníků a není jen mým novým šéfem – je dvakrát tak starý jako já. A navíc je to otec mého bývalého. V jeho přítomnosti se cítím milovaná a zbožňovaná. Patřím mu. Jsem hodná holka, ale začínám být zamilovaná do toho nesprávného. Emerson Grant ví, co chce – a chce mě. Jak daleko zajdu, abych si vysloužila jeho uznání?... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Red

Praise, 2022

Knihotyna
26.07.2024 4 z 5

U této knihy jsem předně vůbec nečetla anotaci, takže jsem nevěděla, co čekat - docela mě tedy překvapil věkový rozdíl mezi hlavními hrdiny.
Za mě je kniha příběhem o síle sebepoznání, sebelásky, rodině a odhodlání.

---CO SE MI LÍBILO---
- samotná myšlenka klubu - kde se nikdo nemusí bát projevit to, jaký je
- to, že každý člověk může mít něco, co se mu líbí a neznamená to, že je nenormální
- láska otce
- Emerson :D - jo, tak tohle na mě fungovalo dobře, ale za mě mu mohlo být tak o 10 let méně :D
- rodinné vztahy - scéna na zahradě, kde každá postava pochopila své místo a bojovala za ostatní!

Když jsem se do knihy začetla možná jsem čekala, že se více děje bude odehrávat v klubu, to se nestalo, ale mě to zase tolik nevadilo :). Místy mě trošku rozčilovalo to, že obě postavy neustále omílaly to, že jejich vztah nemůže fungovat a nemůžou spolu být.

A poslední poznámka, já si nemůžu pomoct, ale na mě ta obálka působí tak, jakoby pán na přebalu měl jen bělmo místo očí! :D Vždycky se leknu :D.

Celkově se mi ale kniha líbila :).

Jita160
25.07.2024 5 z 5

Sakra tohle bylo fakt boží čtení.
Mělo to vše co má správný erotický román mít.
Stačí si pokleknout před tím správným mužem a rozjíždí se pikantní vztah kde hodná holka začne mít ráda nemravné věci.
Přestože tam bylo hodně erotiky tak samotný příběh vůbec neztrácel drive...
Pokračování si rozhodně nenechám ujít.
Doporučuji !!!

MAU256
19.07.2024 5 z 5

"Chci jen, abys byla šťastná, Charlie. Zasloužíš si to."
Odfrknu si. "I když budu s tvým tátou?"
Hlasitě vzdychne a poznám na něm, že s tím zápasí, ale přesto přikývne. "Ano. I když budeš s mým tátou."
"Doufám, že to myslíš vážně."
"Po tom co jsem dneska viděl... nevím, já jen... už teď vnímám všechno jinak. Jako by to začalo být skutečné. Zjevně si tě zaslouží víc než já."

Tak to bylo tedy počteníčko. Já si to neskutečně užila. Doufám, že se dočkáme stejně žhavého pokračování.

Ewe291
18.07.2024 2 z 5

(SPOILER) Uz necitam hodnotenie, bola som zvedava na tuto autorku aj tuto knihu. Vraj je to seria tak dufam, ze dalsie casti budu lepsie. Toto bolo .... ani vlastne neviem co to bolo. Bol to pokus o erotiku,roman, bdsm? Co to vlastne bolo? Vekovy rozdiel neriesim! To, ze bola najprv so synom a potom s otcom, tiez neriesim! To, ze jej brat bol jej sestra tiez neriesim! Ale co riesim je to, ze tomu chybala iskra!!!!!!! Prepana niesom spisovatelka ale su lepsie knihy ako toto. Tesila som sa na akciu, vasen, erotiku, lasku, tvrdsie praktiky a dostala som slabu polievku s toho vsetkeho. Niekomu sa to mozno paci ale ospravedlnujem sa mne nie. Ja pri citani potrebujem, aby ma to doslova vcuclo a aby som sa nevedela odtrhnut. Hrdinka mala vraj 21 no niekedy mi prislo, ze je to opacne, ze ma 14 a jej sestra ma 21, hrdina ma 40? To ako vazne? Preskakovanie deja, sexualne sceny slabe a nezazivne, myslienkove pochody ako ked sa v obchode rozhodujem medzi 3,5% a 1,5% mliekom. Vobec ale ze vobec niesom nadsena skor sklamana. Dam sancu este jednej knihe a uvidim. Uprimne som cakala nieco ako Kent alebo Jones alebo ... alebo neviem ale toto bolo take obkukane a slabe

KatieKuli
18.07.2024 4 z 5

Beau nemluví se svým otcem, proto když se s ním Charlie rozejde, pošle ji, ať si od otce vyzvedne peníze za kauci bytu, za kterou se zaručil. Emerson Charlie nabídne práci sekretářky. Jejich vztah se postupně mění, stejně tak nezávislost a sebevědomí Charlie. Emerson vlastní exkluzivní (tajný, jak jinak :-)) klub, ve kterém si členové plní své fantazie. Tato kniha se ale spíše točí kolem vztahu čtyřicetiletého Emersona a jednadvacetileté Charlotte, jejich věkového rozdílu, dominance a vztahu Emersona se synem.

evineckY
15.07.2024 5 z 5

Tuto eroťárnu jsem si užila !
Je vtipná i vážná, čte se skvěle a těším se na další díly.
Moc doporučuji !

petra1396
14.07.2024 5 z 5

Bylo to moc dobré, všeho akorát.
Romantika, erotika, mělo to i příběh - sice to vše tu již bylo (klub, submisivita)- ale proč ne - třeba to tentokrát bude ještě lepší ....
Jen se bojím, aby to nedopadlo jako serie Klub zavázaných očí - kdy jsem skončila třetím dílem, protože už toho submisivního chování bylo opravdu moc.
Za mě čtivé - přečetla jsem během jednoho dne.
Rozhodně doporučuji a budu doufat, že si to udrží nastavenou linii

Holubka
13.07.2024 4 z 5

Mám pocit jako bych četla dvě různé knihy. Na začátku jsem jim moc nevěřila. Prostě jsem tam tu chemii mezi nimi necítila. Ale po první noci v klubu to vzalo úplně jiné obrátky. Nejdřív jsem prostě nevěřila tomu, že bude žhavé jenom klečet chlapovi u nohou. No a věřte ono to žhavé bylo. A jak!
Co mě mrzí, že jsem nějak nevnímala ten věkový rozdíl. Jasně občas tam padne ta otázka zda není moc starý nebo zda není moc mladá. Ale já bych radši četla nějaké ty vtipné narážky, které zdůrazní ten věkový rozdíl.
Jsem zvědavá co nás čeká v dalších dílech a moc se na ně těším. A doufám, že dostaneme víc Eden, protože ta mě dost zaujala.

Andrejka91
13.07.2024 5 z 5

Za poslední dobu je tohle jeden z nejlepších erotických románů, co jsem četla.
Je to napsané velmi čtivě, postavy jsou skvělé, erotické scény jsou snad na každé straně a smekám nad autorkou, že je dokázala popsat tak realisticky.
Moc mě potěšilo, že se chysta tolik dalších dílů, tak sem s nima.

Ála1968
08.07.2024 4 z 5

Je to skvělý romanticko erotický román,ale...Mě se líbí, když to má nějakou zápletku,tady sice byla,ale nebylo tam žádné vzrušení ani napětí

Paja1709
08.07.2024 5 z 5

Skvělé. Úplně souhlasím s komentáři od Niki.N a Katebe. Série ma 6 dílů. Zvlášť se těším na 4 díl který má být o Beaun a Maggie. Tak snad nebudeme dlouho čekat.

Niki.N
06.07.2024 5 z 5

Tato kniha jako by představovala dnešní realitu. Problém s komunikací, samé domněnky a problém je na světě. Velmi čtivý erorický román kde i přes zvědavost Charlie vše vysvětleno, není nic přemrštěné. Těším se na další díly série

Katebe
05.07.2024 5 z 5

Tak takhle má dle mne vypadat erotický román. Máme tu podařené erotické scény, příběh má hlavu a patu, dobrý námět, byť se může zdát již ohraný a člověk nemá pocit, že čte povrchní pohádku.
Charlotte a Emerson se mi od začátku líbili. Mám ráda silné osobnosti a tady jim to dohromady prostě sedělo. Autorka píše velmi čtivě a na letní čtení značka ideál.
Už jsem si prošla anotace dalších dílů a jen doufám, že půjdou ven brzy po sobě. Máme se na co těšit.

Rudana
05.07.2024 5 z 5

Přidávám mezi oblíbené spisovatelky. Její styl psaní je skvělý a těším se na další díly.

monika0181
03.07.2024 5 z 5

Tak tohle by mohla být dost dobrá série.
Sice máme zde již opakovaný příběh staršího partnera, kdy původně chodí hrdinka s jeho synem. Ale mohu říct, že mi to naprosto nevadilo. I erotický klub je téměř klišé. Ale opravdu mi to sedlo jako p.del na hrnec.
Autorka má potenciál psát opravdu chytlavé příběhy.
Příběh Emersona a Charlie jsem si moc užila, knihu jsem přečetla na jeden zátah, tak mě vtáhla do děje.
Pokud máte rádi pikantní erotické příběhy, tak to je rozhodně kniha pro Vás.
Příběh je psán s lehkostí, s jiskřením, vtipem.
Je to fakt dost dobré!