Pravidla lásky přehled

Pravidla lásky
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/535282/bmid_pravidla-lasky-66065e60dabf2.jpg 4 216 216

Klub zhýralců série

1. díl

Říká mi, že jsem dokonalá. Jeho bezchybná submisivní partnerka. Jeho hodná holka. Zlomil mě vztah s přítelem, který mě zanedbával, a toužila jsem, aby mi někdo řekl, že za to stojím. Pak jsem nečekaně získala práci u šéfa, před kterým padám na kolena – doslova. Dělám kvůli němu věci, ke kterým by se skutečná sekretářka nikdy neodvážila. Emerson Grant mi říká, že mu víc, než jen stačím. Jsem hodná jeho chvály. Existuje ale spousta důvodů, proč bych se od něj měla držet dál. Je majitelem Klubu prostopášníků a není jen mým novým šéfem – je dvakrát tak starý jako já. A navíc je to otec mého bývalého. V jeho přítomnosti se cítím milovaná a zbožňovaná. Patřím mu. Jsem hodná holka, ale začínám být zamilovaná do toho nesprávného. Emerson Grant ví, co chce – a chce mě. Jak daleko zajdu, abych si vysloužila jeho uznání?... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Red

Praise, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pravidla lásky. Přihlašte se a napište ho.

snilek.holka
14.11.2024

Kniha která nenadchne ani neurazí.

NikyTaky
12.11.2024 4 z 5

Erotický román, který příjemně překvapil. Není to žádná tuctová a laciná erotika, ale super příběh o zhýralcích, kteří si založil sex klub a každý má nějaký fetiš. To vidim poprvé a je to příjemná změna. Těším se na další díly série.

havrmoni
15.10.2024 3 z 5

Opět jsem tak trochu podcenila anotaci a opět jsem dostala dávku dominance a submisivity. Jelikož tohle jde fakt úplně mimo mě, tak jsem se spíše zaměřila na příběh. No a ten dkoro nebyl, nešel do hloubky na rozdíl o sex.scén, ty byly hluboké dost :) Nemyslím si , že bych chtěla pokračovat v této sérii.

50 nejčtenějších knih letošních prázdnin (2024)

02.09.2024

10 nejprodávanějších eknih (červenec)

21.08.2024

10 nejčtenějších knih (červenec)

15.07.2024

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Kniha Pravidla lásky v seznamech