Rytířská čest
Catherine Kean
Knight' s série
1. díl
Geoffrey de Lanceau, rytíř ověnčený slávou z křížové výpravy, nevěří, že otec zradil krále, a proto přísahá pomstu siru Brackendaleovi, otcovu vrahovi. Když poprvé potká Brackendaleovu dceru Elizabeth, je ihned okouzlen její krásou, nevinností i odvahou, ale zároveň si uvědomí, jak vynikající nástroj pomsty se mu dostává do rukou.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2014 , AlpressOriginální název:
A Knight, 2006
První čtvrtina knihy mi dělala problém se začíst, ale zbytek jsem se nemohla odtrhnout.
Elizabeth mi zezačátku přišla strašně namyšlená a ufňukaná.
Baron a Veronika mi výslovně pili krev.
Tak tato kniha mě bohužel zaujala až někdy před koncem. Stále jsem čekala na takové to známé "pohlcení", ale jaksi se nedostavilo....
Přečetla jsem, ale znovu se k ní určitě vracet nebudu.
První polovina nic moc,Elizabeth rozmazlenà slečinka. Pak už to nabralo spád a druhá polovina vydala za celou knihu. Moc hezké.
Oddechovka. Občas mi vadilo, jak byl hlavní hrdina neúprosný a najednou změnil náladu a byl jako cukroušek, ale jinak super čtení na víkendové odpoledne :).
Nádherný historický příběh plný lásky, něhy, odpuštění a nezbytné dávky napětí.. Já doporučuji!
Vysloveně jsem se donutla přečíst asi sedmdesát stránek a pak už jsem to nedala. Tyhle příběhy jsou jako přes kopírák. On nenávidí ji, ona nenávidí jeho, samozřejmě se pořád a pořád setkávají a pokud mají nějaké jiné myšlenky, než na sex právě s nenáviděným protějškem, tak jsem je nenašla. Neustálé popisy svalnatých nohou a paží, pomanivého hlasu, krásných očí a vzrušeného dechu mne tak zničily, že jsem s knihou praštila. Předpokládám, že kniha skončí svatbou a neskonalým štěstím, ale to už fakt vědět nemusím.