Rytířská čest
Catherine Kean
![Rytířská čest Rytířská čest](https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/217950/rytirska-cest-217950.jpg?v=1407254607)
Knight' s série
1. díl
Geoffrey de Lanceau, rytíř ověnčený slávou z křížové výpravy, nevěří, že otec zradil krále, a proto přísahá pomstu siru Brackendaleovi, otcovu vrahovi. Když poprvé potká Brackendaleovu dceru Elizabeth, je ihned okouzlen její krásou, nevinností i odvahou, ale zároveň si uvědomí, jak vynikající nástroj pomsty se mu dostává do rukou.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2014 , AlpressOriginální název:
A Knight, 2006
![Ana72154 Ana72154](https://www.databazeknih.cz/img/users/54_/54784/m_ana72154-eBn.jpg?v=1540842459)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
První čtvrtina knihy mi dělala problém se začíst, ale zbytek jsem se nemohla odtrhnout.
Elizabeth mi zezačátku přišla strašně namyšlená a ufňukaná.
Baron a Veronika mi výslovně pili krev.
![Amitiel76 Amitiel76](https://www.databazeknih.cz/img/users/19_/197811/m_amitiel76-9Rs.jpg?v=1657210978)
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
Tak tato kniha mě bohužel zaujala až někdy před koncem. Stále jsem čekala na takové to známé "pohlcení", ale jaksi se nedostavilo....
Přečetla jsem, ale znovu se k ní určitě vracet nebudu.
![havrmoni havrmoni](https://www.databazeknih.cz/img/users/63_/63561/m_havrmoni-G7g.jpg?v=1692006991)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
První polovina nic moc,Elizabeth rozmazlenà slečinka. Pak už to nabralo spád a druhá polovina vydala za celou knihu. Moc hezké.
![sherinka sherinka](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Oddechovka. Občas mi vadilo, jak byl hlavní hrdina neúprosný a najednou změnil náladu a byl jako cukroušek, ale jinak super čtení na víkendové odpoledne :).
![Luccy78 Luccy78](https://www.databazeknih.cz/img/users/67_/67322/m_67322-8Nf.jpg?v=1459854944)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Nádherný historický příběh plný lásky, něhy, odpuštění a nezbytné dávky napětí.. Já doporučuji!
Vysloveně jsem se donutla přečíst asi sedmdesát stránek a pak už jsem to nedala. Tyhle příběhy jsou jako přes kopírák. On nenávidí ji, ona nenávidí jeho, samozřejmě se pořád a pořád setkávají a pokud mají nějaké jiné myšlenky, než na sex právě s nenáviděným protějškem, tak jsem je nenašla. Neustálé popisy svalnatých nohou a paží, pomanivého hlasu, krásných očí a vzrušeného dechu mne tak zničily, že jsem s knihou praštila. Předpokládám, že kniha skončí svatbou a neskonalým štěstím, ale to už fakt vědět nemusím.