Kniha kouzelných příběhů
Nancy Parent

Vydejte se s námi na návštěvu do Stokorcového lesa za Medvídkem Pú a jeho kamarády! V této knize najdete čtyři kouzelné příběhy. První je o Púově hře na dobré skutky, druhý o tom, jak se postarat o ztracené káčátko, třetí nám radí, že je vždycky lepší odpouštět, a čtvrtý příběh je o tom, jak se má chovat dobrý kamarád.... celý text

Pěkné příběhy, u nás doma velmi oblíbené (až moc). Vadí mi pouze občasné rádoby roztomilé komolení slov např. "To chce zahájit vyšetřigrování". Zřejmě to patří k potrhlosti Tygra, ale nehodlám malé dítě mást. Proto u nás zahajujeme pouze nudné vyšetřování.

V této knize máme čtyři krásné příběhy, ve kterých děti zažijí úžasná dobrodružství partičky zvířecích kamarádů ze Stokorcového lesa. Jsou plné dobrodružství, zábavy, ale také dětem ukazují sílu pravého přátelství.
Jedna z nejhezčích knížek o Medvídkovi Pú! Syn (6) ji dostal k Vánocům a už ji máme přečtenou ocenili jsme delší pohádky, krásné obrázky a moc milé příběhy. Určitě se o ní zase vrátíme. A jak znám syna, tak brzy