Komfortní deník

Komfortní deník
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/546312/bmid_komfortni-denik.jpg 5 8 8

Deník od HumbookTeamu pro všechny tvoje důležité zážitky – obsahuje i samolepky! Život trvá příliš krátkou dobu na to, aby ho člověk trávil s nějakým nudným deníkem. Takže v tomhle rozhodně neplánujeme, kdy tě čeká test z matiky. Sbíráme do něj pocity, myšlenky a vzpomínky, protože chceme prožít dny naplno, a to i ty všední. My, holky z HumbookTeamu, ti předáme naše tipy na ty nejlepší výlety, poradíme, jak si užít každý období na maximum, pomůžeme ti začít s cosplayem a taky ti dáme místo, kde si všechny tyhle zážitky uchovat. Uděláme si to spolu prostě hezký.... celý text

Přidat komentář

annora_cte
06.10.2024 5 z 5

Deník je rozdělen do čtyř ročních období a je plný kreativních výzev a zajímavých tipů třeba na filmy, na pečení či výlety a akce s přáteli. (Hrozně moc chci na hobití piknik). A to není zdaleka vše! Opravdu si každý přijde na své.
Holek vám doporučí, jak si naplno užít každé roční období, a dokonce nabídnou rady pro začínající cosplayery. (Pro mě jsou obzvlášť super tipy na make-up looky, protože mě líčení moc baví).
Veliký plus deník dostává za grafické zpracování. Je krásně vymazlený, holky do něj vložily velkou část sebe, což je očividné. Už na pohled zkrátka působí komfortně. A když jím listujete? To je teprve pohoda.

kerr.cani
06.10.2024 5 z 5

V dospělosti často zapomínáme na to, že čas od času potřebujeme zpomalit, že občas můžeme dělat něco kreativního a něco jen pro naše potěšení. A když mi přišel #komfortnidenik a já se zabalila do deky, zapálila si svíčky a celý večer vyplňovala kvízy, psala roztomilý nápisy a lepila samolepky, tak hezky mě to pohladilo po duši, že jsem ani netušila, jak dobrou náladu z toho můžu mít

A teda ta podzimní atmosféra (jak venku, tak v deníku) je prostě k těmto cozy aktivitám jako dělaná.

Deník je rozdělený podle ročních období, přičemž začíná právě mým milovaným podzimem. Je plný tipů na knihy, filmy, recepty, výlety a kreativní tvoření. Jsem si jistá, že i člověk, který není úplně kreativní, se v deníku vyřádí a najde si svůj styl, stránky jsou samy o sobě krásně barevné a nemusím tak s každou novou stránkou začínat úplně od nuly.


monikasbookclub
05.10.2024 5 z 5

Moc děkuji @humbook @humbook_blogeri za zaslání komfortního balíčku, který obsahoval i Komfortní deník.
Ten je rozdělen do čtyř ročních období a jak vidíte, já hned vyzkoušela nějaké položky z podzimu. Za mě je deník hlavně o kreativitě a příjemně ztráveném času. I když bych o sobě ráda řekla, že jsem kreativní od přírody, není tomu tak. To mě ale nezastavilo od toho si vyzkoušet  naučit se háčkovat a vytvořila jsem si malou podzimní dekoraci. Nesmělo chybět ani dobré pití a přidala jsem Vám recept na nejlepší dýňovou polévku, jakou jste kdy jedli.
V deníku dále najdete horoskopy, kvízy, tipy, inspirace na zajímavá místa a spoustu prostoru pro tvoření a vaše myšlenky. Holkám se opravdu povedl a já už se těším, až mi zase poslouží jako inspirace.

PS. Určitě musíte vyzkoušet Chai latté!

#humbookblogeri

LuciaSangster
01.10.2024 5 z 5

Já jsem zrovna člověk, který si deník nevede nebo si ani do kalendáře nepsal nic. Prostě nechat všemu volný průběh. Jenže čím jsem starší, tak ve svých věcech chci mít pořádek. Když měl deník vyjít, tak jsem nad ním přemýšlela, jestli by mi pomohl v životě si urovnat věci, protože mě normální deník ani diář nepomáhají (vyzkoušeno několikrát.. vždycky skončí po čtrnácti dnech v šuplíku)

Naučila jsem se, alespoň používat kalendář v mobilu na důležité věci, ale potřebuju něco například ke psaní, abych si někam psala poznámky, že mám třeba tenhle den psát atd.

Tak jsem se rozhodla, že dám deníku šanci, ale než jsem si ho pořídala, tak se mi poštěstilo, že jsem ho dostala ve spolupráci. Za to moc děkuju. Už ho chce i kamarádka, když ho viděla

Teď si říkáte, tak to bude stát za prd, když jsi si ho nepořídila sama. Dejte tomu šanci a pojďme si to rozebrat. Každý si může udělat vlastní názor.

Celým deníkem vás provází Áňa, Foxouš a Tessa, které se vám rovnou i představí.

Deník je opravdu hezky zpracovaný podle ročních období. Máte zde i místo si psát své poznámky i lepit samolepky, které k tomu jsou. Opravdu mě mile překvapil, jak je zpracovaný. Najdete zde tipy jak tvořit cosplay, různé odkazy na hudbu, podcasty, tipy na recepty i místa, která navštívit. Hlavně i aplikace, které vám pomohou s deadline. (S tím mám problém vždycky já)

Prostě je opravdu tvořen podle svého názvu Komfortní deník. Člověk zde může ukázat svou kreativitu. Čekají vás tu i různé výzvy, nad kterými se zamyslíte.

Uvítala bych víc samolepek :D a možná mini kalendář.

Aby se neřeklo, tak pár dní používám tenhle deník a pomáhá mi třeba se psaním. Motivuje mě v tom, že si třeba píšu, co jsem za ten den napsala a když se k tomu pak vrátím a přečtu si to, Motivuje mě to ještě víc.

Takže deník je pro lidi, kteří milují hezké zpracování, barvy, výzvy a rady ohledně spousty věcí např. cosplay.

Děkuji za deník #spoluprace @humbook @hummbook_blogeri #humbookblogeri

knizninadsenec
01.10.2024 5 z 5

Nadherný a inspirativní deník na celý rok - roční období. Pustila jsem se hlavně do podzimu, sice zatím okrajově a budu doplňovat. Také jsem nahlédla do ostatních obdobích a pustila do kvízů (což dělám tak nějak ve všech denících - většinou je vyplním jako první) .

Deník obsahuje kvízy, výzvy, tipy, recepty, spoustu inspirace na tvoření, make-up, zajímavá místa, horoskop, hodně místa pro vaše myšlenky nebo třeba fotky, nálepky, kresby, vzpomínky, zkrátka kreativní využití místa, také třeba prostor pro napsání oblíbených filmů, inspirativních instagram účtů... cosplay a šití, ozdoby na stromeček, jarní piknik, účesy, inspirace na vytvoření knihovny snů, náramky přátelství, výlety, cestování ...

V deníku je zkrátka kus duše děvčat, které jej vytvořily. Je inspirativní a kreativní, s fotkami i občas s QR kódy, kde pro načtení je buď video nebo text.

Práci s ním jsem si zatím užila a dokumentovala postupně. Je v něm toho opravdu hodně. Za mě je to velice hezky vytvořený deník, který ještě více nakopne kreativní duši, dovede i k zamyšlení a také je hezké si takto poznamenávat zážitky nebo myšlenky.

Místa je tam na ně hodně. Určitě v něm budu pokračovat i další období. Je krásný a jsem ráda, že jsem měla možnost do něj nahlédnout a pracovat s ním, i když zatím jen podzim.

Za sebe doporučuji. Je to nádherný deník textem i dyzajnem, který jsem si zamilovala.

Deník jsem dostala od #humbook_blogeri #humbook @humbook_blogeri v rámci spolupráce

MaláKnihomolka
01.10.2024 5 z 5

Používáte deníky? A už jste viděli tento od holek z Humbooku? Je rozdělený do 4 období.
Podzimem a barevným spadaným listím projdete společně s Áňou.
Zimou, po křupavém sněhu, okolo sněhuláků a létajících sněhových koulí vás provede Terka.
Čas, kdy příroda znovu rozkvétá, tráva se začíná zelená, první rostlinky začínají vykukovat, nebo-li jarem budete cestovat s Mončou. A na závěr to nejlepší! Prázdniny mají v režii všechny holky dohromady. Navíc se na konci skrývá i speciální cosplay seriál, kde se dozvíte spoustu informací, ať už jste cosplay mazák nebo naopak naprostý začátečník jako já.
Další super vychytávkou komfortního deníku je potom habit tracker, který je na začátku každého období. Ptáte se k čemu slouží? Přeci vám neprozradím úplně všechno. Hah.
Za mě je tohle skvělý nápad, jelikož je deník plný všelijakých nápadů na celý rok. Je jedno jestli jste introvert, extrovert či něco mezi. Tady si každý najde něco svého. Od vlastního adventního kalendáře, zajímavých ozdob na stromeček, pikniku, receptu na chai latté, kvízu.. až po horoskopy či výzvy.
Nudit se s ním nebude žádný milovník knih. Navíc je graficky vážně pěkně zpracovaný, což má na svědomí @dory_cizko.

Za komfortní deník spolu s krásným balíčkem děkuju @humbook_blogeri a @humbook.