Korálky z rybízu

Korálky z rybízu
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/495859/bmid_koralky-z-rybizu-qdY-495859.jpg 5 8 8

Sedmiletý Cyrilek bývá často nemocný, a tak na radu lékaře odjíždí na celé léto na venkov. Brzy se tu seznámí s holčičkou Mínou. Ta má bujnou fantazii, chodí bosa a v okolí se vyzná. Cyrilek se postupně učí odvaze a nachází v nové kamarádce někoho, komu důvěřuje a koho má rád. Mína ho seznámí také se svou babičkou, která žije v roubence, kde to voní ovocem a bylinkami. Děti spolu podnikají výpravy do okolních zahrad a lesů, vydají se se sousedem Petrem na ryby nebo večer na kopec pozorovat hvězdy…... celý text

Selfinka
13.10.2023 5 z 5

Krásný dětský příběh o jenom prázdninovém dobrodružství dvou nových kamarádů. Milé příběhy, pohlazení na duši, krásné čtení před spaním.

Alíša236
08.03.2023 5 z 5

Knížka se mi líbila opravdu moc, takové milé pohlazení. Dětem už méně, myslím, že na ni už byly moc staré (7 a 9) spíš bych ji viděla pro mladší děti.

Akvabela
13.12.2022 5 z 5

Kniha se mi krasne cetla a na jeji cteni jsem se sama tesila. Mela jsem z ni ac jsem ji cetla v sychravem podzimu opravdu pocit leta. Detem 4 a 7 let se take moc libila.

dagmar7365
16.09.2022 4 z 5

Milé prázdninové čtení doplněné o pěkné ilustrace. Příběh není nijak dramatický, nemá žádnou zápletku, ale velice pěkně se četl a je to přesně to pohodové čtení před spaním pro citlivé dětské duše.

Autorovy knížky

Marta De Rienzo