Korunka pre Laurel

Korunka pre Laurel
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/35642/korunka-pre-laurel-35642.jpg 3 33 33

Krásnej Laurel sa splnia všetky želania - sobášom získa šľachtickú korunku a pri nohách jej ležia najkrajší muži Anglicka. Uprostred lesku londýnskej smotánky zrazu stretne Daniela, hrdinu od Waterloo, ktorému ako dievčatko darovala medailónik pre šťastie. Jej srdce sa rozhorí dávnou láskou...

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (SK)

Crown of Laurel, 1990

mariva
16.10.2023 4 z 5

Příběh byl zajímavý, většinou poutavý, ale některé pasáže byly zbytečně zdlouhavé, nezajímavé a příliš popisné. Osudy hlavních postav se zajímavě proplétaly, ale vadilo mi, že ne všechny osudy byly dopovězeny do konce.

MAVIS66
18.07.2022 1 z 5

Pro mě nejslabší kniha této autorky.

Ála1968
02.06.2020 2 z 5

Nejlepší byl začátek a potom konec.Byl to prostě takový slabší průměr.

Jája92
10.02.2018 3 z 5

Průměrná kniha, která ničím neohromí.

klaudia2722
02.07.2017 5 z 5

Už dlhé roky moja obľúbená kniha... Dostala som ju pred viac ako desiatimi rokmi k narodeninám. Každopádne, nejde o typickú červenú knižnicu, je tam aj historický podtext (hlavne napoleonské vojny), takže kniha nebude baviť každú ženu. Mne sa však veľmi páčil príbeh lásky medzi Laurel a Danielom, len škoda toho otvoreného konca, bola by som napríklad zvedavá, ako pokračoval príbeh jej syna.

ariel platto
25.07.2016 1 z 5

Veliké zklamání... Jako první jsem od této autorky četla Ďáblova nevěsta a moc se mi líbila, no a pak přišla Oddaná duše, která se opravdu vymyká. Ale pak to šlo prudce z kopce - Neromantická dáma a po ní Věnec a vavřín :(

jaja1989
16.04.2015 1 z 5

Kdyz jsem si precetla od teto autorky knihu oddana duse myslela jsem ze se vymyka normalu, ale ted vidim ze se vymykala jen ta kniha.
U tehle knihy je zajimavy jen zacatek ten opravdu pripouta a konec ten potesi.
Jinak nudne vypraveni o bojich s francouzi a zasti v rodine, toho mam dost v realu nemusim jeste o tom cist.

jluky
01.05.2013 5 z 5

Myslím, že väčšinu z nás - romantičiek - tento príbeh dostane. Dojímavý, krásny.....

jluky
01.05.2013 5 z 5

Toto je skvelá knižka, ktorá sa mi nesmierne páčila.

modranka
08.10.2012 5 z 5

Príbeh, ktorý len tak ľahko nedostanete z hľavy. Laurel od detských rokov túžila po krásnom mužovi a korunke. Splnilo sa jej len jedno želanie, dostala korunku, k tomu starého muža. Keď zistila, že láska k Danielovi je viac než titul, bolo neskoro. Daniel sľuboval, že si na ňu počká, kým bude opäť voľná. Lenže človek mieni, Pán Boh mení... ako vraví príslovie. Keď Laura ovdovela, Daniela okolnosti v rodine prinútili oženiť sa s nemilovanou ženou. Či si Laurel a Daniel opäť našli cestu k sebe si musíte prečítať. Nie som taká krutá, aby som vám prezradila záver.

2000  77%Ďáblova nevěsta
1999  77%Neromantická dáma