Kouzelná třída, příběh pokračuje
Zuzana Pospíšilová
Kouzelná třída série
Pokračování Kouzelné třídy je tady! Všichni začínající čtenáři se opět mohou setkat s třídou polepšených rošťáků a zažít neuvěřitelný školní rok plný kouzel a nečekaných překvapení. I tentokrát se děti mohou těšit na oblíbené ilustrace Drahomíra Trsťana. Objeví se znovu také víla Jasmína?
Moje prvňáčky i druháčky kniha naprosto okouzlila. Pokaždé, když jsme ji šli číst, tak se moc těšili na další dobrodružství víly Jasmíny.
Druhý díl ze série Kouzelná kniha, kde děti bojují s přísnou paní učitelkou, než se objeví víla Jasmína, aby dětem pomohla. Dětem se kniha opět líbila.
Příjemné pokračování příběhu. Část kde se vyskytuje paní učitelka Káravá je opravdu děsivá, ale příběh byl super. Trochu neco jiného než 1. díl. :D :) :D
Pořád je to pěkné, část s paní učitelkou Káravou až děsivá, ale za mě byl první díl lepší a pro mě neopakovatelný.
Druhý díl ze série "kouzelná třída" je, přestože se v něm vyskytne víla Jasmína Bílá až téměř ke konci, moc pěkný. Děti se po prázdninách vrací do školy a čeká na ně nová paní učitelka, která se jim ale líbit nebude. Děti jsou nešťastné, paní učitelka Káravá je neumí chválit a vždycky si najde důvod, proč dětem nedat dobrou známku. A tak je na dětech, aby vílu Jasmínu povolaly zase do školy.
Kniha má, stejně jako první díl, velká písmena, rozdělena je do krátkých kapitol a je doplněna o pěkně ilustrace. Už proto se čte dobře začínajícím čtenářům.
Lepší byl první díl protože do prvního dílu byla více vložená Jasmína bílá která je pro mě něco jako ta nehlavnější postava a mám jí moc ráda a když jsem zjistila že v tom druhém díle moc nebyla tak jsem byla trochu zklamaná.
2010 | Kouzelná třída |
2012 | Detektivové |
2010 | Školní detektiv |
2007 | Pohádky před spaním |
2017 | Podivná hra |
Kniha se nám s dcerou moc líbila