Nádherná temnota

Nádherná temnota
https://www.databazeknih.cz/img/books/79_/79845/nadherna-temnota-79845.jpg 4 451 451

Lena a Ethan přežili den, kterého se obávali celé měsíce - Leniny šestnácté narozeniny –, ale stálo je to hodně. Po smrti svého strýce, kterou si klade za vinu, je Lena sklíčená a ztracená a Ethan jí zjevně nedokáže nijak pomoci. Dívka se od něj začíná odtahovat a vrhá se po hlavě do nebezpečí, zatímco Ethan, který stále ještě nechápe, co se to s ním o Leniných šestnáctých narozeninách stalo, se pohrouží do studia zaklínačů a do výzkumu, který prováděla jeho matka, aby našel způsob, jak Lenu zachránit, než bude příliš pozdě. Jenže jakmile někdo vstoupí do světa zaklínačů, není cesty zpátky, a některá tajemství, která Ethan odhalí, ohrozí jeho i jeho blízké mnohem víc, než si vůbec dokáže představit.... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: , Knižní klub

Caster Chronicles: Beautiful Darkness, 2010

May
08.03.2013 3 z 5

Naprosto souhlasím s komentářem Posli, tolik stran pro tohle? Děj se táhne, nic moc se neděje a hlavní hrdinové si mě ničím nezískali ani Ethan ani Lena. Dokonce můžu říct, že Lena je mi kapku protivná. Celkově je ale druhý díl lepší než první, tak snad třetí bude zase o malinko lepší.

Posli
17.02.2013 2 z 5

Ze zvědavosti jsem si v knihovně půjčila druhý díl a doufala, že mě překvapí. Na začátku jsem málem umřela nudou. Až tak v půlce knížky to začalo být aspoň trochu zajímavější. Přišlo mi, že v knize snad nedělali nic jiného než, že běhali po Podzemí. Ethana už po tomhle díle vůbec nemám ráda. Byla bych radši kdyby zůstal s Liv. Lena mi nepřijde nijak úchvatná, aby s ní musel být. Tenhle díl byl lepší než ten předchozí, ale stejně jsem se nemohla dočkat, až to konečně dočtu. Takový příběh bych opravdu na 480 stran nerozváděla. Příběh mě do děje nevtáhl, takže jsem to četla dokonce šest dní. U konce jsem si jenom řekla: „ A na tohle jsem fakt čekala celou dobu? Tak to je teda super.“ Takže musím říct, že druhý díl mě mile nepřekvapil, i když byl lepší než první díl.

Enefersis
13.02.2013 5 z 5

ne
nesnaž se
zelená
nevydrží

Úžasné pokračování Nádherných bytostí, ještě lepší, než předchozí díl :) Je plné neočekávaných zvratů, Ethan se svými kamarády pronikají stále hlouběji (a to doslova) do světa Zaklínačů. Mnohem víc než Lenu jsem si oblíbila Liv, i když bylo od začátku jasné, že ona je "ta třetí do počtu". A ten konec... teda, další díl bude hodně zajímavý :D

ciciciscigter
02.12.2012

Ahojky, mám fb stránku o této knize. O knihách: Kronika prokletých zaklínačů. Děkuju za like: http://www.facebook.com/home.php#!/kronikaprokletychzaklinacu.casterchronicles Hledám adminky! :-)

trynitrix
09.08.2012 3 z 5

No nevím jak začít pořád mě nenadchla jako jiný fantasy je tady jen 50% akce teoreticky všechno tady plyne tak jednoduše co se týká příběhu. Ale co se týká postav líbil se mi vyvíjející vztah mezi Ethanem a Liv škoda že to nedopadlo byla bych radši než kdyby byl s Lenou (ale tak to hold mělo být) :-D v tomhle díle z Leny byla pěkná naivka pipina jedna :-D ale jak tomu dal konec vše se vysvětlilo a největší pecka Link ale to už si nechám pro sebe :-D třetí poslední díl bude velice zajímavý snad přidají na akčnosti.

Dandulka
18.05.2012 5 z 5

Líbilo se mi to a čekám , jestli bude další pokračování.

Sussane
05.12.2011 4 z 5

Druhé pokračovanie tejto série, je ovela lepšie ako prvý diel.Zažívajú rôzne dobrodružstvá, ktore by si nevedel smrtelník ani predstavit :)

Autoři knihy

Kami Garcia