Nádherná temnota přehled

Nádherná temnota
https://www.databazeknih.cz/img/books/79_/79845/nadherna-temnota-79845.jpg 4 452 452

Lena a Ethan přežili den, kterého se obávali celé měsíce - Leniny šestnácté narozeniny –, ale stálo je to hodně. Po smrti svého strýce, kterou si klade za vinu, je Lena sklíčená a ztracená a Ethan jí zjevně nedokáže nijak pomoci. Dívka se od něj začíná odtahovat a vrhá se po hlavě do nebezpečí, zatímco Ethan, který stále ještě nechápe, co se to s ním o Leniných šestnáctých narozeninách stalo, se pohrouží do studia zaklínačů a do výzkumu, který prováděla jeho matka, aby našel způsob, jak Lenu zachránit, než bude příliš pozdě. Jenže jakmile někdo vstoupí do světa zaklínačů, není cesty zpátky, a některá tajemství, která Ethan odhalí, ohrozí jeho i jeho blízké mnohem víc, než si vůbec dokáže představit.... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: , Knižní klub

Caster Chronicles: Beautiful Darkness, 2010

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nádherná temnota. Přihlašte se a napište ho.

E.T.007
07.10.2024 4 z 5

Fajn pokračovanie. Opäť sa mi to miestami zdalo zbytočne zdĺhavé, ale inak som spokojná.

Luigi1
12.08.2024 4 z 5

Ethan ztrácí svoji Lenu ale nevzdává se jí hledat snad ji najde
Od strany 320 po stranu 365 se stránky opakují

roman9276
18.10.2023 4 z 5

Kniha se mi četla o něco hůř, než první díl, ale to bylo kvůli chování Leny, která mě tady hodně vytáčela. Celkově byl díl trochu temnější a ponuřejší, ale konec mi to všechno vynahradil, kdy to bylo hodně napínavý a o to víc jsem se těšil až otevřu pokračování.

Kniha Nádherná temnota v seznamech

Autoři knihy