Kronika Země

Kronika Země
https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/364612/mid_kronika-zeme-Wpg-364612.png 5 13 13

V chronologickém přehledu přibližuje dějiny Země, bohatě dokumentované ilustracemi, od vzniku naší planety až po její současnost a další perspektivy v souvislosti se vznikem člověka současného typu - Homo sapiens sapiens. Vývoj přírody na základě nejnovějších výsledků vědeckého bádání.... celý text

Literatura naučná Příroda, zvířata Encyklopedie
Vydáno: , Fortuna Print

Die Chronik der Erde, 1991

Hradčiatko
11.02.2025 5 z 5

Úžasná kniha, znova sa opakujem, pretože rovnako vytúžená ako Kronika ľudstva, vyžobraná doma, pretože na tie časy stála majland a u nás nebolo peňazí nazvyš, no na knihy bolo vždy, to áno :) Priznám sa, že mnohokrát sú texty pre mňa ko laika náročnejšie, prírodné vedy nemám natoľko v malíčku, ale o to viac nápomocná bola na strednej a dokonca nesklamala v rámci štúdia geografie aj na vysokej. Prehľadná, doplnená schémami, obrázkami, zaujímavosťami, so skvelým registrom pojmov, mien... Za mňa ani po 30 rokoch neprekonaná a využívaná i mojimi deťmi s úspechom.

heavy66
26.05.2024 5 z 5

Kronika Země přináší řadu důkazů, že planetu Zemi by nikdo nedokázal stvořit za šest dnů, s volnou nedělí. Nekonečná složitost, pestrost a vzájemná provázanost živé a neživé přírody vyvolává otázku, zda se to opravdu stalo pouze jednou a tady? Tváří v tvář důkazům, brzy začnete cítit boží přítomnost ve všech přírodních krásách okolo sebe. Ale jako Tři veteráni zacházíme s dary lhostejně, pouze k vlastnímu prospěchu. Nedáme-li si pozor, budou nám odebrány.

JancaMia
17.07.2018 5 z 5