Dračí denník

Dračí denník
https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/287802/mid_draci-dennik-sWB-287802.jpg 4 17 17

Kroniky drakologů série

< 2. díl >

Dvojica mladých drakológov sa vydáva na svoju ďalšiu misiu, na ktorej bude musieť rozlúsknuť prastarý dračí kód. Daniel a Beatrice Cookovci úspešne zachránili Dračie oko, ale teraz všetku svoju pozornosť venujú dračiemu vajcu, z ktorého by sa mal čochvíľa vyliahnuť drak. No len čo sa na škrupinke zjavia prvé praskliny, ich mentora Ernesta Draka povolajú do Indie. O vzácne draky sa tam totiž po zmiznutí rodičov jeho mladých študentov nemá kto postarať. Daniel a Beatrice sa zatiaľ vydávajú po stope prastarého Dračieho denníka. Dostali totiž tip, že práve v ňom sa skrýva tajomstvo lieku na dračiu chorobu. Akurát ho budú musieť nejako rozlúštiť.... celý text

Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Slovart (SK)
Originální název:

The Dragon Diary: Dragonology Chronicles


více info...

Přidat komentář

julie0463
25.03.2022 4 z 5

Druhý díl je též dobrý jako první.
Opět lituji ty velké písmenka ale ty obrázky jsou mega hezký.
Jinak dobrodružství sourozenců společně s draky pokračuje.
Takže.......
......ano taky doporučuji.

Cynickýholub
09.08.2020 5 z 5

Druhý díl mi utekl asi nejrychleji ze všech. Četl se moc dobře a zařadila bych ho v oblíbenosti asi na druhé místo. Stejně skvělá oddechovka jako první díl a další dva na to moc hezky navazovaly stejným stylem příjemné četby.


Slugterra
28.06.2017 5 z 5

Druhý je skvělý. Přečetla jsem ji docela rychle, jelikož mě příběh docela oslovil. Nejvíc se mi z knížky líbil Plamenec. Ten je fakt super. Jinak za mě rozhodně 5 hvězdiček.