Krtko v zime
Hana Doskočilová , Zdeněk Miler
Krtkove dve zimné dobrodružstvá! Krtko si na svoje snežné radovánky nájde nového kamaráta snehuliaka, ktorého nakoniec zachráni pred teplými slnečnými lúčmi. Nezabúda však ani na zvieratká z lesa, pre ktoré chystá skvelé vianočné prekvapenie. No najväčšia radosť je predsa len to, že môžu byť všetci spolu...
Dáreček od Ježíška pro syna, opět vedou krásné ilustrace, nejraději mám, když mi syn popisuje, co je na obrázku.
Milý Krteček v této povídce pomáhá novému kamarádovi sněhulákovi. Další oblíbená knížka a večerníček z mého dětství. Nyní vzhledem k zimě připomenuto v aknize. Pěkný, autor nezklame.
Pěkný příběh o ročních obdobích a o tom, co se stane se sněhulákem, když končí zima a jak mu pomoci. Hezké ilustrace jsou už u těchto knih klasika.
Kdo by neznal Krtečka a jeho příhody. A znáte někoho, kdo Krtečka nemá rád? Ani já nejsem výjimkou.
Klasický příběh Krtečka. Já tyhle knihy hodnotím hlavně z pohledu toho, jak se líbí dětem. A tady opravdu nemám co vytknout
Čteme každý večer před spaním už dva týdny a tříletého syna pořád baví. A mě neotravuje (což se při neustále opakovaném čtení dětských knih vždycky nestává).
Nádherný příběh a nádherné ilustrace.
Můj syn mi oznámil, že by chtěl taky takového kamaráda sněhuláka, protože Krtečka už máme a moc se těší, až s ním pojede na saních:-). Jen přemýšlím, jestli mám o pomoc požádat Elzu nebo Harryho Pottera :-):-)
Čtyřletá dcerka i její maminka spokojenost, Krtek je pro nás vždy záruka, že nesáhneme vedle.
Krásné čtení, krásné pokoukání, dojemný příběh o kamarádství, synové i já jsme se jenom radovali:-D
Krteček je moje srdcovka! :) Jako malá jsem hltala ,,seriál" a jako větší jsem zase milovala knihy.. :) Tenhle Krtkův příběh je parádní, miluju tu část jak sněhuláčka veze na hory aby neroztál..:)
Moje nejoblíbenější knížka o Krtečkovi :) jeho přátelství se sněhulákem a to, jak ho odvezl na hory, aby neroztál, to je skvělé :) Krteček je prostě parádní ;)
Všechny knihy o Krtkovi jsou báječné, vždyť je to postavička, která se dokázala jako plyšová dostat až na vesmírnou stanici. Já se dívám na Krtka a uvědomuji si, že jsem patriot, protože jsem hrdá, že Krtek je náš :o)
Nu a tento příběh patří ke dvěma z nejoblíbenějším. Co všechno dokáže Krtek udělat pro přítele ! Milé, krásné a výchovné a zdaleka nejen pro děti.
Kniha obsahuje 2 rozprávky o krtkovi. Syn má radšej tú o snehuliakovi. Kniha je krásne ilustrovaná a príbeh sa dá voľne prerozprávať aj čiste podľa nich. Oceňujem aj vyššiu gramáž papiera, takže ju deti hneď nezničia.