Krvavé kaskády
Karel Nosek
![Krvavé kaskády Krvavé kaskády](https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/144533/krvave-kaskady-144533.jpg?v=1357573484)
Zrůdné zážitky z vyhlazovacího koncentračního tábora Mauthausen. Evokují působivě a přitom s naprostou objektivitou úděl politických vězňů, jejich každodenní život - hlad, tělesnou trýzeň i nezlomnou víru v konečné vítězství.
![Zizala78 Zizala78](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
Právě jsem dočetla, tohle téma čtu často a tato knížka se mi dostala do ruky teprve nedávno a moc se mi líbila. Určitě doporučuji!!
![quendery quendery](https://www.databazeknih.cz/img/users/29_/29478/29478-yUa.jpg?v=1424788806)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Tuhle knihu jsem četla už několikrát.......hlavně také proto, že můj strýček tam s p. Noskem a ostatními byl a mnoho toho, co je popisováno v knize, znám z jeho vyprávění. Opravdu se to zdá až neskutečné, že přežili.....
![kamilanikola kamilanikola](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Knihu jsem četla několikrát a na konci mám pokaždé husí kůži z návratu. Tyhle knihy by měly byt povinné čtivo !
![Guinevra Guinevra](https://www.databazeknih.cz/img/users/12_/120131/m_guinevra-hko.jpg?v=1540836392)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Neuvěřitelně čtivá kniha , kterou jsem již podruhé v životě přečetla, nyní za tři dny. Nechce se věřit, co pan Nosek zažil, přežil. Každý by si měl tuto knížku přečíst, aby se nezapomínalo.
Tato a podobné knihy by měly být povinné