Kuchařka české rodiny
Hana Sedláčková - Pačová
My, Češi se v cizině navzájem bezpečně poznáme podle toho, že bez ustání jíme nebo alespoň o jídle mluvíme. V každé rodině se tradují nejchutnější polévky, omáčky či cukroví, opisované z babiččina receptáře a předávané z generace na generaci. A právě z takových receptů je sestavena Kuchařka české rodiny. Najdete v ní spoustu báječných nápadů, jak obohatit všední i sváteční stůl. No řekněte - neláká vás ochutnat Herodesovo tajemství, kuřecí prsíčka s banány či salát se svůdným jménem polibek Korsičanky?... celý text
Přidat komentář
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2006 | Česká vánoční kuchařka |
1986 | Drůbež a drůbeží pochoutky |
2010 | Sladké pečení - Ottova kuchařka naší vesnice |
2015 | Babiččino pečení |
2005 | Pečeme na Vánoce |
Běs děs , nejlepší je recept na Herodesovo maso , sojové maso na toastech , po požití nejspíš zavraždíte kuchařku a potom neviňátka to by Herodes koukal jak je slavný i v gastronomii a topinka svaté Mariány pro změnu sojové maso na topince z mrkví a paprikami, bože za co mě trestáš , by řekla Mariána. Na pár staročeských receptů hrozný škvár.